Tuesday, April 19, 2011

coret-coret selasa


"kenapa abang~ kenapa abang~"
"kau diam pe'ah~"


hee hee


"biar akuu~~ terangkannn dulluuuu~~
jangan kauuu tuduh melulu..
dia pembohonggg~
dia penipuuuuuuuuuuuuuuuuuu~
"


hee hee



"bukan sekali...
bukan dua kali..
tapi dah banyak kali..
terjadiiii~~~~~~~"


kelakanye sepah nyanyi hee hee



"buat tu.. buat ni.. itu yang kau bla blaa"

kelaka ok nabil nyanyi hee hee



adeiii kenapaa nii... lagu2 ni duk terngiang dalam otak aku la... oh noooo~~~!!



nak update secara point lagi hari ni. hehe


1) semalam kuku bawak balik kopok lekor tengganu yang sedap gilerr..... kopok tu siap vacuum seal lagi tauuuu... selamat!
memang puas lahhh makan kopok semalam.. 2 kali goreng... rangup diluar empuk di dalam.. hehehee.... puas sangattttttt!!!!!!!!!!!!!

makan dengan milo panas.. tapi masa ni milo xsiap lagi, hehe tengah jerang air..
sekarang kene kurangkan minum teh'o sebab perut asik angin jekkk lepas pregnen ni..



2) malam tadi dengan kuku duk layan youtube maharaja lawak dari minggu 1 hingga minggu 3.. tengok banyak kali pun xpe... sebabbb sangattt kelakaaaaa.... hahahaa..

part jozan aku memang banyak gelakkkkk..... tapi bukan masa dia buat lawak, tapi masa mamat khalid nak bagi comment...

minggu pertama, mamat khalid cakap "itu je yang korang boleh buat?"
pastu zizan dan johan terus ke sana ke sini amik barangg nak cover malu.. hahahahahaha kelakanyeee


minggu kedua, diorang takut kene comment... kelakaa giler johan dan zizan buat muke takut2, pastu asyik nak ngelat jek dengar comment.. siap "Assolatuwassalam Assolatuwassalam"..

saba je lah hee hee



3) tahukah kamu, perjalanan aku dari rumah ke tempat kerja setiap pagi perlu melalui 13 trefik light?? ah mencik.. dah laa dekat2 jaraknye... pastu hijaunye kejap2 jek pulak tu... pu~



4) kuarters yang kitorang duk sekarang ni memang dah ramai orang dah... pagi tadi aku dan kuku lewat sedikit dari biasa... so dari tingkat 13 nak turun lif kebawah.. cube bayangkan, tingkat 12 ting tongg~ ada orang nak masuk lif, tingkat 10 tingtong~ ada orang, tingkat 9 pun tingtong~~... dan seterusnyee hee hee hohoho bila kitorang nak sampai bawah ni hee hee


rolling on the floor




5) kitorang dah xde jiran rupenye. tengok kat pintu depan rumah kitorang die tulis "kuarters ini telah dikosongkan pada......"

lerrr xsempat nak kenal lebih lanjut jiran kitorang ;P cetttt dd, yolah tu.



6) last but not least... "adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~" *dengan gaya zizan adoiiii bile helmet terjatuh atas kaki dia rolling on the floor





9 comments:

rosealley said...

xsabar nak tengok umah lina:)

Mr n Mrs Zaidi said...

SALAM...HELOOO & HI SIS DD...
SUKA BACA BLOG SIS...CUTE LIKE TUANNYA...

BESTNYA KEPOK LEKOR TU..DH LME XMKN...NNT NOK BALIK GANU, NAK MKN PUAS2 LA...HUHUHU..SBB KT SNI XSME LA DGN KEPOK GANU....

MEMANG PESERTA MAHARAJA LAWAK TU, LAWAK2 LA...MULA2 SY PUN TGK DLM YOU TUBE JER,, XPUAS HATI, TERUS LANGGAN ASTRO MUSTIKA TU..NNT DH HBS MAHARAJA LAWAK STOP LA...HIHIHIIH..

SIS DD, KAWAN SIS TU SI LINA SEWA RMH APARTMENT KT PUTRA PERDANA PUCHONG EK??? APARTMENT TU APE NAME??

dd dudu said...

{rosealley}

hehehe nanti lina mesti bz beli perabot kan kan hehe


{mr n mrs zaidi}
wsala, haiii tq tq ;)

ooooo awak org ganu ye, besnyeee

beskannnn maharaja lawak kali ni heehee


ooooo ha ahh kat area putra perdana sana la.. ape ehh nama apartment tu?? lupe lak sayaaa, sebab sy main teman je hahhahaaa

kene tanya lina dulu ni

kui2

lina said...

dd.. sungguh layan maharaja lawak di kala aku tengok stress buat ireport tak jadi-jadi. tapi ketap-ketap gigi kat bibir je tahan gelak ;p

aDieyZa said...

wah, keropok lekor tu nampak betul2 menggoda selera zana.. betul2 nampak sedap!!!

dd dudu said...

{lina}

sangat ketap gigii kannnnnnnnnn

aku ketawa tahap hembus2 dalam ofis ni, control punye pasal hak hak

nabil nyanyi "bos jahat bos jahat"

wakaka


{adieyza}
sedap zanaaa :]"""""""""""

nuhan said...

kihkihkihkihkih suka time sepah especially time shuib nyanyi!

"bukan sekali
bukan dua kali
tapi dah banyak kali
terjadiiii......"

dd dudu said...

{nuhan}
dia punye "trjadiiiiiii" tu kelakaaaa high pitch hahahaha

nurul azida ahmad said...

suke nabil, jozan, sepah! they all sgt lawak!!! :) tiap2 ari tgk dorg punye aksi. hihihi. dah hafal dah lagu nabil tu. kikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...