Friday, April 8, 2011

share link lina bagi



dari semalam lina asik cakap pasal telur tiruan. lina ada bagi link suruh aku tengok. aku pun saje la kan nak share dengan pembaca untuk tatapan hujung minggu besok2 hik2.


1) pasal cane nak bezakan telur tiruan dengan telur betul. klik link bawah ni

http://nini3posen.com/?p=11125

kalau tengok cam senang gak kan, terutama part ruang udara tu. hoho



2) pasal proses cane buat telur tiruan ni. klik ar link bawah ni

http://juwani.wordpress.com/2009/11/27/awas-telur-tiruan/





ok habes pasal telur tiruan.


lagi satu link pasal simbol2 yang aku menyampah sangat tu. hak hak

klik laa http://redribbonboutique.blogspot.com/2011/04/lambang-misteri-adalah-xpax-product-ini.html


hak hak kelakar ok, kantoi dekat url atas tu.
cane laah programmer itu terlepas pandang hal itu.

heheee propa je lebih kan.


dadadada (^^.)/




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...