Wednesday, April 6, 2011

sejuk perut, hik2



tadi masa kerja, lama jugaklaa aku x de kat partition sendiri.. aku duk kat partition kak H... asalnye nak tanya satu soalan je kat kak H... tapi kak H yang baik hati menjawab secara pakej, macam2 dia ajar aku... hehehee suke suke... rasanyaa sume orang kat bahagian aku ni memang suke tanye kak H sebab kak H ajar memang bes, sampai ke tahap godek2 programming aku kasi minimum kan koding tu ;) hik2


hah sambung cite... lepas tu, bile aku balik ke partition sendiri... tupppp ada 2 ym menyala... satu dari hani-kawan-yang-kenal-kat-blog, lagi satu dari ciare...


aku pun baca lah ym masing2 dan me'reply... hik2

hani: ommaaaa...
hani: smlm kan
hani: kita nmpk husband awak scara life
hani: uihh..tinggi betul
hani: lau awak ad skali kn best
hani: leh jmpa pluk2 awk
hani: hehehhehe
dd: hah camne hani leh nampak
surprise
dd: hani ingat muke kuku cane?
hee hee
hani: hihihi
hani: ingat lar
hani: tak slh org tau
hani: mmg kuku
dd: hehe katneee
dd: kat kl sentral ke
hani: kt erl putrajaya
hani: turun kl sentral
dd: wohhh hani naik erl yg sama ngn kuku ke
hee hee
hani: aah
dd: hehe die kene g event HP kat sentral
dd: xsangka hani dalam erl tu
hani: owhh
hani: hehehe
dd: xsangka hani leh ingat muke kuku
rolling on the floor
hani: hani pn tak sgka akn trsrmpak dia
dd: hani x tegur ke
hani: hr2 baca blog dd
hani: takut nk tgur
hani: serius je muka dia
hani: hani ad pndg
hani: tp dia cam jling je
hani: hahhaha
hani: takutttt
dd: hahaha masa xkenal dulu, die ngajar kitorang kelas tambahan... "mamat ni muka cam nak marah je"
dd:
hee hee
hani: hahhaha
hanin: aah
hani: serius jer
hani: tp bgus
hani: mnndakan dia seorang yg sgt stia
hani: insyaallah
hani: sbb dia tak pndg pn pmpuan lain


ok i know
hee hee i already know hee hee
sian hani cam kene jeling hee hee hak hak
tapi tetap nak sejuk gak perut isteri mengandung mendengarnye hee hee

pangggg~~


oh suamiku, ampun sebab ngumpat siket2. kof kof



ok habes ym hani...

ym ciare lak..


ciAre: dd dah ade perut ke
dd: xnmpk pun
dd: dah laa aku pki bj kurung
dd: heheee
dd: mmg xnmpk
dd: tp klu saje2 nak pegang akan rasa laaa kekerasan perut itew
hee hee
ciAre: hikhik
hee hee tomei jek
dd: keri cakap sape nak pegang perut aku - pay per touch
hee hee
ciAre: nebes nak raba perut dd
hee hee
ciAre: HAKHAK

ciAre: alaaaa kalo rayyan touch kena byr gak ke?
hee hee
dd: kene
hee hee
dd: hak2
ciAre: alaaa tgn rayyan kecik..dpt diskaun tak?
hee hee


ciare, motip tangan kecik dapat diskaun?
hee hee
rolling on the floor


6 comments:

Apple Cute said...

dd....kuku pun g event HP ek..same ngan housemate aku la..hakhakhak...tgh terbayang kuku jeling2 ni...hahaha memang sah kuku x pandang pompuan lain ^_~

dd dudu said...

{apple cute}
lorr ramainyee gi event HP hik2..

eleeee klu kuku kenal org tu xde nyee jeling, terus senyum2 hek2

Ciare Baha said...

rayyan says "omma dd, i want discount!"


;))

dd dudu said...

{ciare baha}

yekee ciare.. bukan pronouns die bunyi "ta taa taaa ta taaa!!!"

;)) (gelak tup mulut)

aDieyZa said...

heheheheh.. comel jer ym ciare.. sgt cute!! rayyan mesti dapat discount la sbb dia nak pegang kawan baik dia nnti.. hihi

sejuk perut isteri?? comel jer ayat tu!!

dd dudu said...

{adieyza}
comel comel

hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...