Friday, April 8, 2011

entry ringan2 di pagi ini.. taste baju ku di abph



hehe tak banyak pun baju yang aku suke masa tgk ABPH hari tu.. ada 3 jek yang aku suke ok....


1) baju lisa surihani

sangat taste aku.. suke color dia, suke design dia yang nampak lembut2, suke lah sume2. hehe suke sangat...




2) baju irma hasmie

aku rasa baju design hatta dolmat memang boleh kenal.. hehe dia ada identiti sendiri... so far aku suke sumeee baju perempuan yang hatta dolmat design.. termasuk baju kawen elyana.. hehe suke2...

hatta dolmat ok, bukan hatta H ;p

baju irma ni pun sweet sangat, bertambah sweet dengan muka manis irma yang bertudung ^_^



3) baju diana danielle.


hehe aku memang suke baju yang x sarat2 dengan batu2 atau lace serabut2... yang diana danielle ni memang Bingo!! aku sukeee.... kalau aku adalah artis aku pakai baju ni, tapi pakai inner putih kat dalam la.. hehe

tapi pakai baju lisa tadi ok gak, pakai inner baju color sama kat dalam http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/39.gif
tapi baju irma sweet gak http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/39.gif
mana satu ek nak pakai http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/39.gif



motip fikir kalau aku adalah artis? ;p


hak hak hakkk



oh ye, kategori baju yang aku xsuke pula adalah sume baju yang aku tgk pakai plain hitam, atau merah. ramai pulak tu malam tu. merah je dah berapa orang dah pakai. busan laaa... x rasa selalu dah ke? ;P


sekian review dari seorang rakyat biasa2. hehe

dadada (^^.)/







11 comments:

Ezzan Yusop said...

hikhik...i pun suka baju diana danielle. sweet sgt.

lagi satu ezan suka baju Aida Rahim or Aida Khalida or Aida Radzwill or tah taktau mana satu nama dia. hehehe...

dd dudu said...

{ezzan yusop}
ooo alaa x bape ingat baju die... gugel td tp namapk belah atas je

hitam kan??

dd dudu said...

eh tp die ada bg award hari tu... ingat tudung die je, cantek2

Anonymous said...

nape sy suke baju fasha? kaler die x penah org lain pakai kot.tapi lengan fasha mcm berisi sikit. tp baju lisa surihani mmg cantek..lagipon die kurus..cube bayangkan kita adalah artis dan kita pakai baju lisa surihani..adakah sesuai? hakhakhak.lagi2 ngandung 9 bulan..hakhak..

(cube teka sape?)

dd dudu said...

{anonymous}

nampak sangat ko lisa. hak2 motip jadik cik anon?

baju fasha nice gak sebenarnye, saya perasan sy perasan.... tp xtau nape x termasuklak dlm list entry sy ni, hak2..

tp smlm masa tgk ada terdetik gak la "lawa gak baju minah ni"

xpe lepas bersalin bole laa nak pakai baju lisa surihani heeheeee
nama sama dengan ko heeheeee

Apple Cute said...

dd seharusnya dd pakai rita rudaini punye la...hikhikhik...^_^

dd dudu said...

{apple cute}
hahaaaa ayuuu :'D

uppssssss terus tersedar diriii..

keh keh kehhh

lisa said...

tetibe aku sedar diri gak ngan komen apple cute. pasrah kejap..

nurul azida ahmad said...

i loike baju irma! cantik sungguh! suke suke! lisa punye pun cntik!

Apple Cute said...

hahaha lisa pon kene pasrah sebab lagi besar dari perut dd..pas korang da deliver baru ley berangan pakai baju lisa surihani and fasha sanda ;)

dd dudu said...

{lisa}
ok. pasrah sesamee

{zida}
suke2, sama2 hehe

{apple cute}
baju fasha sheksi sgt, segan lengan aku besar siket kot lepas bersalin hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...