Wednesday, April 13, 2011

....



masa rehat lunch aku duk layan 1 blog ni pula.. blog http://telordibasuh.blogspot.comhehe duk klik jek "older post" ;P

sekarang tengah baca entry dia yang pasal perbezaan budaya dan bilik tidur. huhu

http://telordibasuh.blogspot.com/2011/04/perbezaan-budaya-dan-tempat-tidor-haha.html


aku bersyukur je walaupun bilik ku biasa2.. sekurang2nyee dalam rumah, x tidur luar rumah. huwaa



okie bye, nak sambung klik older post ;P


kata hati : makin busan lak blog aku ini. siu~





3 comments:

marinahunny said...

akak pun suka baca telordibasuh tu..hehehee

mana bubur nasi dd?

marinahunny said...

dd,

blog telor tu mmg seronok tp akak rasa baik kurangkan tengok blog tu sbb banyak juga benda2 yg x brp elok. dd kan pregnant, so xyah la baca blog tu.

~nasihat dr seorang kakak ;)~

dd dudu said...

{kak marina}

hehe jap g dd update pasal bubur nasi.


hooo yekee, ok2 terus dd remove link dia dari jirandudu. tadi baru add, skg remove dah. hehe

adik yg mendengar kata x? ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...