Thursday, April 7, 2011

oh lisa



Assalammualaikum sumeee :)

eh korang, aku ok laaaa.. heehee rasa cam penyampaian kat entry sebelum ni cam salah pulak dan menimbulkan kesalahfahaman.. aku ok tau ;p xde pulakk terfikir2 sampai terbawak2 atauu risau terlebih pasal tu... yang fikir tu masa terjaga dari mimpi jek ;p pastu siap bole tido balik. dah bangun lupelaaaaa, smpai la kuku yang tanya balik, hek hek


oh ye, nak cakap pasal lisa sebenanye..huhu die dah start cuti nak bersalin... tapi hari ni dia masih aktif ber ym2 la dari rumah.. esok pun kot... hari isnin baru die bersalin... lepas tu dia akan cuti 3 bulan..

pastu tadi berfikir ... wah aku xkan ber'ym dengan lisa selama 3 bulan ke?? mesti dia bizi pantang dan jaga bb..

wahhh mesti aku akan mule terasa kehilangan siket2 nanti... bole?

sebab apa tau?? sebab hari2 kot berym dengan dia
crying


kadang2 kan kalau die ym pastu aku xreply sebab aku takde kat partition atau ada kerja lain yang tengah buat kat tmpat lain, nanti dia akan ym

"motip x reply ym saya?"

bole?
saba je lah.


xpun dia pergi tanya orang lain, seperti ciare, "dd mana??"



kadang2 kalau aku senyap siket.. nanti dia ym

"motip sombong dengan sy?"


bole? bole? bole?

hak hak kelaka laaa ko ni.... kadang2 sy tgh busy pun bole gelak lepas baca ym iteww..


pastu suke buat kelakar. tengoklaa blog die, ezzan pun cakap kelaaka.. haha pastu bile ada follower baru follow dia mesti dia cuak... takut betul bile ada follower baru
hee hee

tau tak.... dah lama gile x jumpe lisa ni.. kali terakhir jumpe tahun 2008.. itu pun kejap2 je dia singgah rumah sewa saya nak pinjam jaket... 2 minit je jumpe.. lepas tu sampai ke die jadi mak buyung ni x jumpe2 langsung dah.... ada jek alasan bile nak jumpe ;p dia marah aku suke last minit cakap nak jumpe. haha... kadang2 penah je pakat dengan kuku nak terjah je rumah dia.. cari kereta getz die bawah apartment pastu call die "kitorang kat bawah dah ni.. umah ko mana satu?"

hee hee

disebabkan selalu x berpeluang jumpa lisa.. aku selalu laaa cakap nak tengok gambar terbaru ko... bagi laa bagi la..... huh harammmm sampai sekarang pun die x pernah mms atau publish kat blog/fb gambar terbaru die.. langsung xtau rupe die hamil macammana..

dia jawab "dd... malas nak layan permintaan ko"

bole? crying




di ym selalu bergosip dengan lisa ni lah.. kadang2 lina.. diorang ni ada je news terbaru hek hek.. tapi kitorang borak2 gosip setakat tu jelah. xde laa bawak keluar kan..sesama sendiri je... tapi kadang2 bila hujung2 dah habes gosip tu mesti dua2 macam insaf... dua2 rasa bersalah sebab bergosip.. kui kui

aku cakap kat lisa "uols.. kuku suruh sy berjanji jangan baca beautifulnara lagi laa.. huk2 sebab takut perangai suka baca gosip tu turun kat anak"

lisa pun jawab "iols pun.. edy tak kasi saya baca forum Cari lagi.. dia harap anak jadi macam dia tonton discovery channel"


hee hee


lisa... gonna miss u!!! terima kaseh kerana ceriakan hidup saya hari selama ni!!

saya doakan perjalanan dan proses bersalin ko mudah ye hari isnin ni.. InsyaAllah... chaiyukk2!!!!

mesti bb ko cantek macam anak buah ko yang ko sayang dan letak gambar die di segala primary photo ko dulu..

lisaaa berusahaaa!!!!! p('o')q


jangan risau2 sangat tau.... fikir nak kuarkan bb jek, yang lain2 jangan fikir.. ececeece pandai2 je aku ni kan..


note : bb girl lisa, nanti dah besar tonton discovery channel tau macam papamu.. jangan macam mamamu bukak forum gosip Cari.. haha







19 comments:

lina said...

rumah lisa ade no 7,9,11. Pastu nama bangunan ada rimba. gi terjah umah lisa dd.

dd dudu said...

{lina}
ok. kuku, malam ni jom!

lisa mangsa entry said...

salah!!!!!!!!!!! no 9 kene tuka jadi 8..motip lina? lina ckp umah aku mcm asrama, boleh?

dd thank u!!!mekasih terharu sgt. eh ok la pantang2 boley ym..neves sgt ko ym ckp ko ngmpat saya dlm blog. ingatkan ko bgtau pasal parut penyamun tu..takutnyeeee...

dd thanks again..ko ni baik la, patutla kawan2 syg ko..dd skrg sy dh x nak kelaka2 nak jadi serius sbb nak jadi mak, boley?

Ezzan Yusop said...

Lisaaaa mana boleh serius2...Hihi!

Dd, aritu kan ezan kursus tau. Bila bosan pnceramah ckp apa tah kt depan, ezzan bukak blog lisa sbb dia ada update. Sekali tu kooo, motif tergelak masa kelas tgh senyap? Semua lisa punya pasal hukhukhuk!

dd dudu said...

{lisa mangsa entry}
hahahaa betullaaa bunyi macam asrama :'D

blok rimba, kuh kuh kelakanyeee nak gelak ku tahan jua.

motip parut penyamun? ok laa tu aku x cakap pasal 'suara x sharp' :'O

baik ke? ngumpat pun baik ke, hek hek hek.. lisa toksahlah jadi serius.. ko serius pun sy nak gelak.. bole?

lisa yang serius sambil baca forum gosip cari.. hak2



{ezzan}
hahhahahhahaaa motip ezang gi bukak blog lisa masa penceramah kat depan??? memangg mendatangkan risiko betul, apatah lagi blog kelaka cam die kakakakakaa

Ciare Baha said...

dd, aku dah paksa liesa dtg umah aku skali dgn uols besok tp paksaan mcm tak berjaya ;))

aku jugak dah paksa dia pegi pasa malam umah dia tp xbjaya jugakk T___T

oh mama ryehanna (bukan nama sebenar), nape laa mama mu nak main sorok2 ni? dgn besan pon xmo jumpa :D

dd dudu said...

{ciare}

ciare aku pun ada wat percubaan ajak2 si lisa tu, tp die kate masa tu nenek dan mak dia dtg kof kof.

hahaha memang sampai dia dah xde perut nanti kite x berjaya nampak die, kui2.

motip besan?? nanti klu anak ku bb girl nak berebut dgn anak lisa laaaa rebutkan si rayyan. hak hak hakkk

motip sangatkan.

lina said...

lisa.. dekat2 la tu nombornye. missing 1 je ;p

korang yang lain.. kita buat lawatan umah lisa jela.. ngeh..ngeh..

Ciare Baha said...

lina: jom jom. lepas rumah i besok rumah lisa plak ;p

Ciare Baha said...

dd: motip anak korg nak berebut rayyan? ;))

dd dudu said...

{lina}

ok disebabkan lina penah dtg umah lisa dan minum air oren, jadi lina kene mengetuai perarakan ke rumah lisa. ramai2 jom hahahahaa


{ciare}
xtau lisa dah bangun belum masa tu hak2.


{ciare}
kan ;)) padahal x tau jantina pun lg ni ;))

lisa mangsa entry said...

motip ezzan gelak masa kelas tengah senyap..adehhhhh...ezzan please behave


(mcm best plak x gune blogger id time nak komen) kihkih.

dd dudu said...

{lisa mangsa entry}
suke letak nama panjang2 tau.. penat iols nak taip balik

peserta angkat berat wanita heavyweight said...

hey uols semua..aku nak nyorok kebulatan diri laa.motip smue gigih nak terjah T_T.

ciare,smalam mmg rasa nak beli kebab kat pasa. tp klua lepas maghrib pastu tetibe tuka haluan ke kedai makan sbb nak makan ikan sweet sour..terus buat bodoh je kat pasa malam tu kihkh.

aku dh bgtau edy dah nnt sabtu ni..kul 10 ke korang..awal nye...(aku dh bangun ke belom?)kihkih.

sabtu tu weols kene g giant kinrara(dkat umah ciare) kluakan duit nak beli perabot opiss pastu nak g beli perabot opis ngan lemari Ryehanna(nama tipu anak aku) kat OK perabot(dkat umah ciare gak) pastu nak g beli laptop opis.(jauh sket ngan umah ciare).

aku rasa kalau berjaya, aku redah umah ciare jugak lahh..okey..tp uols smue jgn berharap hokeyyy..org gemuk mmg akan sorok diri dari aktiviti kemsyarakatan sbb rasa rendah diri..aku kan kategori heavyweight pasukan angkat berat..kof2

(kembang hidung sbb tetibe mcm sumorang nak jumpe aku. moteeeeeeeeeeeep?)

Ezzan Yusop said...

boleh tak nak gelak je skrg lepas baca komen lisa?


HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHA :))

dd dudu said...

{peserta angkat berat wanita heavyweight }

nick ko yg panjang ni kosser dah sy nak taip balik, saya copy paste jek.


okeyyyyyyyyyy saya dah terberharapppp dah nii... hak2 jumpe di umah ciare ;p

dd dudu said...

{ezzan}

ezzan dalam ofis kan? bukan dalam kursus/ceramah kan?

bole bole. sila teruskan gelak haha

nama pendek je said...

hey ezzan! motip? gelak tang mana? konpius..

dd kenapa ko sangat naive, perlu ke type balik? bukan copy+paste je lagi senang. kenapa hari ni baru nak copy paste, sebelum2 ni?

;))

dd dudu said...

{nama pendek je}

malas nak scroll ke tempat comment laa semata2 nak copy paste.. kekeek rela terus taip.. tp hari ni ko punye nick peserta angkat berat tu panjang sgt, terpaksa gune mouse untuk scroll balik dan copy paste.

nyampah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...