Monday, April 18, 2011

kelaka la sepah.. adoi


aku adalah masih mood maharaja lawak okeh..

selama ni aku ingat aku minat jozan je.. tapi bile aku tengok maharaja lawak hari tu, jozan x bes la... telinga aku x terngiang2 pun dialog diorang.. cume yang aku pasti selepas tengok show dorang aku terus nak cari lagu yang zizan nyayi.. "ku tak peduli.. bila ku benar2 cinta.."

lagu TBK, bukannye aku takut.. hehe... itu jeee effectnye pada aku..


x sangka show yang aku suke malam tu adalah nabil dan kumpulan sepah.. giler kentang kelaka..

hari ni jek dah 3x aku duk ulang video sepah.. haha... sangat mengiburkan hati ni laaaaaaa... :'D kelakanyeeeee

note : dialog dibawah yang aku merahkan tu adalah yang duk terngiang2 kat telinga aku hari ni.. haha


lelaki : "sayang, hari ni kan hari jadi u kan"
perempuan: "ha'ah"
lelaki : "jadi i ada hadiah tau untuk u"
perempuan : "iyee? alalala sukenyeee"
lelaki : "alalala... tangan tangannn"
*shuib tu hulurkan tangan dengan gedik2

lelaki : "amboi miangnye nampak"
lelaki : "haaa ngam ngam yang.. x payah potong2 tangan buat sampel"
lelaki : "suke x suke x"
perempuan : "suke sangat sangat.. cantek laa ni"
lelaki : "cube teke batu apa tu cube teke"
perempuan : "ini? kalau tengok ini bukan batu biasa ni............ batu caves niii~~~"
rolling on the floor

.
.
.
.
.
.


lelaki : "eh kite makan laa.. i order nasi ok"
perempuan : "alaaaa janganlaa makan nasi~~"
lelaki : "abes tu?"
perempuan : "abang tau takk nasi tu boleh buat abang gemuk~"
lelaki : "yeke?"
perempuan : "ha ah.. macam member saya.. dia 6 bulan tak makan nasi, die diet, kurus sampai sekarang"
lelaki : "iyeke?"
perempuan : "iye"
lelaki : "x percayalah abang"
lelaki : "yang tu baru 6 bulan kan?"
perempuan : "ha ahh"
lelaki : "habes camane dengan gajah tu? bertahun2 x makan nasi.. gemuk jugak"
rolling on the floor


.
.
.
.
.



perempuan : "tak pun abang amalkan makan sandwich"
lelaki : "sandwich?"
perempuan : "a'a sehari 3 kali.. pagiiiiii sekali...... tengahariiiiiii sekali....... malammmmmm sekali"
lelaki : "haa ok ok.. tapi selepas makan ke sebelum makan?"
rolling on the floor
perempuan : "apa ni... abang ingat ubat ke apa?"




lepas tu part nyanyi2 lagu hotel california tu giler kentang kelaka... sampai lah lagu kedua... hak hak hakk.. adehh nah laa dengar sendiri bagi yang belum tengok ;P








10 comments:

hanimharis said...

didiiii,leli suke giler nabil nye lawak!!! sangat klako!! leli ulangg samapi berkali2x..mantap!! :)

mzhany said...

mengapa abang...

kau diam peah,
kau diam peah...

ahahah,
dd hany selalu tengok bujang sepah lalalitamplon, sebenarnya besh gak dorg ni, sebab dorg serasi...

lawak sempoi jer...

dd dudu said...

{hanimharis}
heheeee nabil pun dd suke gak.. terngiang2 lagu die nyanyi.

"roslan~~ .." haha x ingat lirik


{mzhany}

bersabar abang....



(gelak guling2)


hany, dd pun duk terngiang2 part "kau diam peah kau diam peah"

hahahaha lawak nyeeee


ooo yekeee, hehe first time ni tgk sepah sebenanye.. heheeee xsangka kelakaa betull

ummihasan said...

dd.. nape aku tengok video yang ko letak tu aku sedih ???
aku sedih smpi bgenang air mata.. especially bab lagu.. adey.. potong stim lawak betul.

dd dudu said...

{ummihasan}

ummu...

dd dudu said...

{ummihasan}

erm.. nape ekk

ummihasan said...

hm.. ntah la dd. aku pun dah feel nak lawak dah tadi. but end with aku nangis.. heh.
dah ok dah.. aku tgh layan youtube maharaja lawak minggu-3 yg ko kata best, hehe.. best.. best.

dd dudu said...

{ummihasan}
hehee xpe2 umu, nanges jek.
dah ok yekk skg?

heehee tengoklaa umuuu.. kelakaa.. nabil, jozan.. kui kui kui

chill eh umu ;) selamat menonton hehe

Ciare Baha said...

minta maaf dd, aku tak tgk raja lawak. huhu jadi mak xpaham :((

nak tgk kat utube xde masa lak. haih

dd jgn ketawa kuat sgt nti anak ko vibrate ;p

dd dudu said...

{ciare}

hehe ciare, aku xpenah tgk sepah, xtau pun pasal diorang.. tp bile tertengok ni, gelak gilerrrrrr


terus rasa nak layan maharaja lawak

kahkahkah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...