Thursday, April 28, 2011

perkataan pertama


perkataan pertama yang keluar dari mulut ayah apabila ayah nampak kelibat aku masa baru sampai rumah gombak, masa tu nak salam ayah, aku senyum2 riang...


"SUDAH GOMOKKK"


*muke terus berubah

crying crying


note : x agak2 tau ayah aku ni tegur
hee hee


9 comments:

ummihasan said...

ahaha.. hee *gelakkan DD*

ada, ala-ala Ja lukis tak? hehe.
huhu, nak tgk jugak camane dd gemuk.

mzhany said...

xpe dd, lepas 9bulan hihi takde la perkataan tuh hihihihi

Mama Imani said...

bravo pakcik Rasul!kihkih. yesss ade gang. sy tgh dlm proses membuang lemak2 di peha..hik

dd dudu said...

{mama imani mangsa suka tukar2 nickname naseb baik aku kenal siapa setiap kali ko tukar nickname}

lisa gomok!! ;p *dd cari geng

Queen said...

selamat menempuh alam gomok... nanti dah last second trimester lagi gomok..

heeee...tp pe boleh buat..demi bb tercinta..berat badan mummy kene maintain 2kg every month

aDieyZa said...

hihihi.. gemuk yg comel la dd..

dd dudu said...

{adieyza]
heeheeee takut nanti sy gemuk, pas bersalin x turun2, cane uwaaa

{adieyza}
huk huk

Mama Gee said...

gemuk sbb ada 'isi' takpe...
ada org masa preggy walaupun montel..tp naik serinyaa...

dd dudu said...

{mama gee}
kak gee, dd ni comot memanjang, cane ;p hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...