Thursday, April 14, 2011

pagi hari


haii korangg..

sarapan apa hari ni??
aku sarapan bes! *meninggi diri
makan nasi impit kuah kacang..


sedapnyeeee
oh bukan itu saja! jugaaaaa makan nasi lemak.. itu pun tangan aku hampir panjang jekkk nak capai gak lempeng letak dalam pinggan, tp tahan jekk... pastu tetibe tangan hampir panjang gak nak capai roti jala, tapi ishh ishhh mengucap siket si dd oiiii ;p

total RM 2.50..
ok laahh tu cafe universiti kan ;p mane leh letak mahal2, ramai student oh.


pagi ni aku bangun awal, pukul 5 pagi. kentang betull..haha kuku outstation ke perlis hari ni. flight kul 7, so harus lah gerak awal.. tapi kuku je lah.. aku bye bye dari dalam rumah, hehe.

pertama kali ok kitorang x keluar pintu sesama... pecah rekod, perlu catat dalam buku ni ;P sebab selalu kalau dia outstation pun kuar kul 6 pagi lebih, aku tetap folo bontot sesame, pastu nanges sampai ptm pagi2 buta gelap lagi, haha.

tapi hari ni dia kuar 530 pagi la, gila ko aku nak kuar sekali pastu masuk ukm sengsorang haha. dahlaa cap jari aku ni selalu xlepas masuk kat pintu besar ptm tu.. kang terpacak je tunggu dalam gelap kat luar nak tunggu cap jari org len ;p heh. pastu kawan dengan monyet kat luar2tu. heh. xtaulaa kenapa jari ku ni, nak kata ada luka2 x de pulak. adakah terlalu kasar sampai mesin tu asik x nak detect je. nyampah nyampah


korang baca komik sincan x? pernah x baca part himawari tengah tidur, lepas tu sincan main muka himawari buat banyak2 bentuk, pastu sincan terhibur, pastu dia gelak guling2 kat tepi.


semalam aku buat macam tu kat muka kuku
hee hee pastu aku gelak sorang2 tengah2 malam buta hee hee gila terhibur hee hee kenapa aku macam sincan ni hee hee xmo xmo, aku nak didik anak agar jadi matang, lovely dan disayangi macam Tun. Dr. Siti Hasmah.

eh bb ku girl ke? motip? xtau lg. hehe


ok xtau nak cakap pe dah. bye uolsssss.. sori merepek byk sangat..



tetibe rasa nak letak gambar gubahan hantaranku cincin untuk kuku. sangat berharga sebab buat sendiri. hew


kredit : fuad topa


kredit : ezzan




12 comments:

Apple Cute said...

hakhakhak tengah terbayang kuku tidur didi main2 muka...pastu gelak guling2 kat tepi macam sincan....adey lawak....hahahahhahah :))

dd dudu said...

{apple cute}
hahaha tp kuku xlena pun lg, die tgh on the way nak tido masa tu.

sempatlaa aku kene jeling manja :'D tapi aku buat lagi :'D

aDieyZa said...

Kuku outstation lama ke? Zana pun tgh berjauhan dgn en.suami..

Comel je dd main muka kuku...hihihi..

lina said...

dd.. may be ko punya jari disaluti losyen. Rasenye device tu susah nak detect jari yang berlosyen.

agi 1, kalo tangan kita sejuk ke apa, ada device yang touch screen tak leh detect jari kita. macam pakai iphone la. Jari aku selalu tak pass sbb jari selalu sejuk. gesek2 sikit bagi panas jari tu.

tiba-tiba teringat project final year degree.

dd dudu said...

{adieyza}
tp zana yg outstation kan??

hehe ermm kuku balik hari ni.. kire pegi perlis balik hari laa hehe

yekee ;p jgn bb ikut perangai budak2 ni dah laa hak2


{lina}
yekee lina, tgn aku mmg slalu pakai losyen.. ermmmmm

teori sejuk tu betul..
sebab aku kene gesek betul2 jari aku baru lepas.. tapi lepas nyee setahun sekali kot ;P cessss

tp mesin kat dlm ok... kat pintu luar x ok ngn tgn aku. xserasi betul huhuhu

^^mrs.deana^^ said...

dear,nice 2 knowing ur blog..psni blhla sharing info ya..i folo u babe..psst** u smggu awal preggy dr i..hihihi..silap2 bb kte nt sbaye :P

dd dudu said...

{mrs deanna}
tq deanna!

hehe ok jom share2 info ;)

ummihasan said...

ok.. entry dd sudah berbaur lain sikit, ahaks.. haa, baca lagi blog yg ganas2 tu!

ehehe, dd, aku pun confirm p mane2, cap jari aku mesti tak lepas. last2 org fac. eng. dulu bg secret code je kat aku, hehe.

dd dudu said...

{ummu}
umu motip? hehe dah cukup tapis dah ni. hak2

cube baca cite ni dalam nada doraemon/sincan, konfem xde rasa baur apa2. hek hek

yekeeee, huhuhu kite satu mesin tu je la xlepas, adehh... pintu masuk lak tu

rosealley said...

haha, terhiburnya aku part muka tu, haha

Ezzan Yusop said...

kenapa comment lina serius? hehehe ;p

lina said...

haha.. serius ey ezzan ? ;p

dd.. tadia ku terfikir agi. may be mase ko masuk tu losyen tu tebal sgt, mase nak keluar losyen dah nipis ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...