Monday, April 18, 2011

coret-coret isnin



Salam sume... hari ni nak update laju2 je secara point2.. pastu nak buat kerja laju2... print laju2.. tunnjuk kat bos laju2.. ;P


- kuku outstation ke terengganu pula hari ni.. tapi balik hari hee hee comelnye pergi kul 8:40 pagi balik kul 4 petang hee hee bila aku balik keje nanti mesti dia dah terpacak dalam rumah dah main game hee hee macam xde kemana2 pula hee hee padahal dia dah berjalan sejauh 800 kilometer++ hari ni hee hee

hak hak....



- hari tu kuku pergi perlis, dia bawak balik toto, beli dekat.... entah ;p.. * comelnye membayangkan kuku bawak toto naik flight.. terus x ganas laughing

dan juga seluar yang seluar untuk ibu hamil ni letak perut.. haha motip kuku bole terfikir nak beli seluar ngandung dekat perlis? ;p muat dan ngam2 pulak tu ngan saiz perut aku dan ketinggianku.. hebat kuku hebat2!


erm ermm hari ni gi terengganu dia bawak balik apa ya ;P dah jadi macam anak2 lak aku ni eksaited menunggu ;P mintak2 dia bawak balik kopok lekor yg super sedapppp.... haishh duk fikir makanan jek aku ni sekarang ;P



- semalam teman lina pergi somewhere.. tp lina x bagi aku update bagitau kat blog lagi.. tensi aku ;P sebab dah amik gambar dah, hahaaa


- jumaat hari tu balik gombak... ma dan kuku bukak maharaja lawak.. sebelum ni aku xlayan sangat... macam tu macam tu je la.. sekali malam tu duk layan, kelakaaanyeeeeeeeeeee :'D nabil punye lawak paling lawak.. hahahaaaa yang lain2 pun kelakaa... sume pun kelaka laaahh sampai amir yang orang kata x bes pun aku rasa kelaka :'D bole??


- hari tu pergi checkup. Alhamdulillah Dr. kate sume ok. bile scan, baby lengkap, denyutan jantung ok. comelnyee tengok bb gerak2... dia angkat2 tangan.. heehee shumilnyee... "doktor, kenapa saya x rasa dia gerak pun dlam perut tp dalam mesin nampak die gerak?"

doktor jawab "sekarang memang x rasa lagi... nanti bulan ke 5 awk rasa laa" sambil senyum2 ;p



lepas tu masa balik ofis aku asik menatap jek gambar scan tu.. hehe nampak kepala, nampak badan, hidung, mata, tangan, kaki, sume2 la... memang dah rupe bayi.. Subhanallah... tapi awal2 lagi ni x rasa lagi nak upload kat blog.. later eh ;)

pastu masa doktor suh timbang berat, dan resultnye, omg!! aku naik 4 kg!! uhukk.... bb x berat mana pun... omma nye jee dah naik mendadak.. wuwuuuuu kembang dah aku rupenye...


- last friday petang2 tetibe dapat emel lukisan dari ja..


hahaaa suke ^_^ comel je ja bayangkan rupa aku ada perut. xpe bayangan macam ni xpe, ja jangan bayangkan rupe aku gemuk dah la ek. hak2

banyak lagi... ada gambar aku mengandung sedang melompat "yey" pun ada.. hak2..
ja, suke suke...

:D



4 comments:

Siti Mas Hidayu said...

Hahahaha letak la pic ja yang melompat tu nak tgok...hehee ..call kuku kate nak kopok lekor..kang buattnye kuku x beli air liur baby keluar nanti...ngeh3x..

dd dudu said...

{yuyu}
haha ok nex nex entry aku letak. kekeke

da da gtau semalam, hehe tp bergantung gak klu sempat dan ada transpot leh la beli heheeeee

harap2 yg versi sedap! nyum!

aDieyZa said...

comel jer gambar lukisan tu.. comel!!!

dpt x keropok lekor tu?

dd dudu said...

{adieyza}

heheee comel2, pandai kawan kite ja lukis
hik2


dapattt.... sedappp zanaaa

zana org mana ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...