Tuesday, April 26, 2011

jumpe super woman



hari ahad hari tu aku dan geng puteri 7 ke Sungkai untuk bertemu dengan Super Woman..

iaitu..

ateh!!!!

hehe hebat x ateh leh pangku dua bb sekaligus. rezeki dapat twin^^

ateh letak adik, adik tidur, kakak bangun nanges..

lepas tu ateh tidurkan kakak, adik pula bangun nanges.

persoalannye bilakah ateh tidur??


kagum lah ateh.. tapi hari tu memang nampak dia penat.. huhu.. tapi penat2 gembira kan ^^



aina ke aira ye?
ooo aina kot, sebab tengah diam.. hehe aina ni adik, kalau aira kakak, tapi kakak aktif siket.


ibu ja

hek hek


adam sayang adik tapi mengekspressikan sayang dengan caranya tersendirrvvriii hee hee



kaum bapak2.

alah last2, mai jugak ke tempat baby2 ni. haha mana tahan tengok baby kan ;p



lepak dari umah ateh dari kul 11 lebih sampailah ke petang.
family ateh sediakan lunch lauk kari ayam, nikmat makan ramai2. siap ada mangga potong lagi tu uhhhh

pastu kitorang basuh pinggan beramai2 hee hee sungguh teringat memori zaman bujang dulu kitorang lepak kat umah ateh ni. heeeheee



petang tu sebelum pulang ke KL kitorang berehat2 di Hotspring Sungai Klah.
yang bawak baju extra tu mandi laa. aku xbawak hehe.


dari kiri - si bulat, ja yang asyik buat aku terhibur je, hana yang pakai tudung stylo dan prince charming hana.


gamba prince charming dd pulak hee hee


kalau tere carilah mana shah dan adam. haha

nak suruh korang carik biku dan hosmetnye macam kejam pulak , sebab diorang ada je.... disebalik gelongsor yang dorang x turun2-haha-konfius-aku



last but not least, seronoknyeeeeeeeeeeeeeeee hari tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
asyik rasa nak gelak jek heeeheeeeeee
spend masa yang berkualiti betul!

daa~







9 comments:

aDieyZa said...

rezeki dapat baby kembar kan.. rasa sekali sakit tapi keluar 2 baby.. mesti penat tp bila dah besar cikit nanti mesti best!!!

dd dudu said...

{adieyza}
kannn!

hehe org le n kene bersalin 2x. tapi ateh bersalin sekali jek dapat 2 anak. pheww


zana, kul 1:45 nanti bukak blog kite eh. ada scheduled entry n ada soalan dalam tu hehehehee

Ciare Baha said...

arhhh AKU JELES. taknak masuk blog dd 7 hari 7 malam. woowoo


ok over pulak ;)) Hmm...xde rezeki mama rayyan nak join..apekandayaaa mak noks T_____T

dd dudu said...

{ciare}
ciare, aku sgt tekejut masa ja kate ko xdatang, uwaaaaaaaaa


tapi xpelaa, rayyan perlu diutamakn!

tp klu ada ko mesti mulut aku xcukup untuk gelak hee

ja_on_seven said...

dd..
...L M N O P Q R S T U ...

aiNa aiRa..

huruf R kemudian

so adik = aira = nakal sikit
--> sbbb kite asek kate adik buli kakak..

manakala kakaknya = aina = tak nakal sangat..

kan? kan? kan?

dd dudu said...

{ja}
eh ha ah laa, motip aku terbalik??

tul2 aina tu kakak

hew hew

ja siap wat ABC lagi (gelak sorok2)

Ciare Baha said...

ooo lenkali kena wat ABC dulu br bleh recall mana adik mana kakak. aku pon masih kompius dah la xdpt jumpa :((

baju utk aina n aira ade ni. bila nak bg? nak pos xde masaaaa :((

ja_on_seven said...

dd - hak hak hak

Moral of the story : lebih baik luangkan mase selame 2 minit dulu..

dd dudu said...

{ciare}

heheeee baju new born ke baju da besar siket?

{ja}
muahahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...