Monday, April 4, 2011

coret-coret dudu



- malasnye nak bukak blog hari ni. banyak keje. xpelaa dah pukul 5, habes waktu keje, masuklaa blog kejap. huhu

- pengumuman. aku dan ciare rasa annoying sangat pada entry2 blogger yang pasal simbol2 pelik tu. udah2 laa tu buat gimik.. annoying gile... serius tah pape... cukup2laa simbol tu kat merata2 kat dalam paper metro, kat tv.. pastu skg blogger2 nak kecoh2 pasal simbol tu kat blog memasing lak padahal diorang sendiri tau tu tipu.. perlu ke gimik?? advert eh?? tah pape la... iewwww.. geli hidung aku bila baca setiap ayat yang pura2 tu..

motip masukkan nama ciare sekali? ciare suruh masukkan nama dia sekali sebab die pun rasa annoying sangat sampai geli nak buat entry sendiri
hee hee


- tadi muni msj tanye malam ni aku masak apa. haha welcome to the club mony!! kelab kaum isteri yang baru kawen dan hari2 fikir nak masak apa ye untuk dinner. alaaa mony, susah2 ko makan kopok mony je laa
hee hee

note : tapi tadi ciare pun ym tanya malam ni aku masak apa. motip ciare??
hee hee motip 2 orang tanya aku nak masak apa hari ni? hee hee



- sekarang2 ni aku n kuku malam2 dah kurangkan makan yang berat2 macam nasi. sebab aku sekarang selalu xde selera makan bile menjelma pukul 6 petang ke atas. kadang2 kuku buat lempeng. macam jumaat lepas lak kitorang buat sandwich sardin. heheeeee ringan tapi mengenyangkan ;P


- semalam aku dan kuku tgk ABPH sambil makan takoyaki beli kat jusco. sedappp tp perut ku x sedap, jadi xdpt mkn byk, uh uh.


- eh zizan kelaka kan semalam ;P

- ct comel jek smlm buat persembahan. korang xsuke ye? aku tetap suke :P

- oh tengok tirai AF9 hari tu. kelaka dengan aznil part "klmu~~ klmu~~" *pastu sambung dialog makcik apentah.. kakakakaaka


- dalam AF9 tu kan.. xminat sorang pun laa... tapi kan tapi kan dalam byk2 pelajar yang sampai kerut2 dahi aku tengok diorang perform tu, aku rasa amir tu ok.. boleh x? sebab die sorang je xpoyo cam pelaja2 laki yang lain... suara dia sedap, dia pilih lagu pun lagu yg xpoyo.. aznil pun cakap die x de perasaan hik2... tu pendapat aku la.. aku memang kureng siket tengok klu penyanyi tu over2 atau gedik atau poyo berlari keliling pentas tp ekceli x bes pun ;P diam2 xde perasaan pun ok dah sebenanye.. hehe less is more u know ;p

yang perempuan, erm sedap gak suare apa ya nama dia, mirza kot... yang nyanyi lagu "I am" tu..



- xtaulaa nak cakap apa lagi... kite tangguh dulu entry kite ye.. malasnyee..

bye2





16 comments:

aDieyZa said...

dd, maaf sbb zana ni ketinggalan kot.. simbol apa eh yg dd maksudkan?? hihihi.. lempang zana laju2 sebab ketinggalan bas..

zana tgk tirai AF sampai tertido.. sbb macam x best jer.. huhuhu..

ABP semalam paling best part yg last2.. kelakar habis..

dd dudu said...

{adieyza}
satu hari nanti zana akan tau jua. wahhh ;P

zana kalau baca entry pasal simbol2 pelik, jangan percaya tau. dd pernah terpercaya ;p

ha ah laaa tirai af busan sgt. part tengah2 dd skip2. hehe seb baik ada aznil, kelaka siket.


abph smlm, kuku pun gelak giler part last2 tu heeee

pestisid said...

nape ko mcm emo...hikhik







larik!!!

wv arini: "pedia"(mcm ape dia ape dia? mcm nyibuk busybody jek haha)

dd dudu said...

{pestisid}

kejarr!!!


;p

kejar makcik ngandung 9 bulan, hik2

marinahunny said...

akak pun suka amir...

Ezzan Yusop said...

ezzan xminat sorg pun kecuali aznil. boleh? hihi...

ezzan sbenarnya berharap zizan menang bintang paling popular tu uhuk uhuk! sbb dia kan pelawak no 1 di hati i....huhu...die bg speech serius mcm nk nangis pun ezan nak gelak. hahaha.

silent MONOLOGUE said...

Kak didi..nak tanya.simbol ape eh..
Tak tau pape ni..
Cecite cecite..hehe

dd dudu said...

{marinahunny}
heheee

{ezzan}
boleh boleh, xminat gak, kecuali aznil.

hew2 nak zizan menang gak tp at the same time rasa xpela xmenang, klu menang takut ade yg xpuas hati dn kutuk, sian zizan nanti kene kutuk (smpi camtu dd pk boleh hehe)


{silent monologue}
lorrr ni husna adik jaja ke?? hik2

cecite ye.. nak cite ke xnak.. xnaklaaa, nanti bia husna tau sendiri lepas baca blog2 berkenaan ;p

Anonymous said...

itu simbol plan celcom baru..celcom kolony namanya

Apple Cute said...

dd aku pon rasa menyampah dan rasa tertipu ngan simbol2 tu...sengal tul...menyampah...hehehe^_^

dd dudu said...

{anonymous}
yaa ritee =)

{apple cute}
kann kannnn

tah apa2... espeseli bila baca ayat pura2 diorang rasa misteri... ah misteri laa sangat padahalllll...... advert..... hew hew hew

Ciare Baha said...

wuahh I LIKEEEE this entry. benciiiiiiiii sgt2 dgn simbol misteri tu. walo ape pon kebenarannya nanti aku tetap benci, bole? ;))

dd dudu said...

{ciare}
bole bole.

tah pape sangatkannnn

Queen said...

simbol ape?...takde pun nampak..ke mek yang ketinggalan?..

skang malam tak nak makan heavy2 ye..takpe..diet..diet.... =)

veesakura said...

dudu,tak suke jugak simbol2 tu.semak jer

dd dudu said...

{kak queen}
cube akak baca blog2 yg femes ;P ade yg buat entry pasal simbol tu.

ha ahh, tp mane leh diet kak, cian bb kurus nanti. hek hek


{veesakura}
sonoknye ada yg sokong. kof kof

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...