Tuesday, April 26, 2011

gas



gas dah habes. x leh masak. bole masak tapi gune cooker lektrik la. tapi x feel laa~

malam tadi kitorang sepasang suami isteri keluar bawak tong gas cari gas baru.. mula2 pergi kedai runcit *kedai runcit laa sangat, stor lagi besar kot heheheeeheh kat bawah blok2 kitorang, tapi sampai2, dikatanye gas abes... pastu pergi ke kedai kuartes lain dekat2 picc, haa baru ada...

kuku buat senaman free ye malam tadi angkut gas dari bawah ke atas.. hehee dah laa rumah aku rumah paling hujung.. *nak beli troli tapi sampai skarang x beli2 lagi ;p


nway, alang2, nak tanye kepada sume warga putrajaya.. korang beli gas kat mana?? maksud saya, ada x yang hantar gas ke rumahh area putrajaya (presint 5) ni?? hari tu nampak kertas iklan tapi buat dek jek. huk



note : so far kawen, kuku xpernah kuar sorang2 lagi.. mesti ada percuma aku itut bontot die jugak, heeheeeeeheee





9 comments:

marinahunny said...

heheheh xleh berenggang ek..ke takut duk umah sorang2? hihihihi

dd dudu said...

{kak marina}

dua2 ;p heeheeeeheee

Miss Polaris said...

kak dd comelllll~~~ nk kwen jugak.. doakan ye.. hehe.

kak didi, blog tudung tu dh xleh bukak ke?

xara said...

Kitorang call pak teh gas putrajaya:
013-6402626
03-88732464

ada perkhidmatan hantar ke rumah

dd dudu said...

{miss polaris}

hehe akak doakan dik polaris kawen cepat, hew hew

errrr blog tudung mana eh? akak ada blog tudung ke?? *confuse jap

dd dudu said...

{xara}

ooooo kak suriiiii tq for the infoooooo

sangat berguna!

ok save sekarang num itu

thanx thanx!

aDieyZa said...

dd, nanti zana tanya husband zana no yg boleh hantar gas ke rumah.. sbb selalu kalau gas habis, husband zana call org tu.. if ada nnti, zana msg dd k..

Miss Polaris said...

blog tudung kawen akak tu la.. hehe..

dd dudu said...

{adieyza}

ooo okiee, haish patut mlm tu dd sms zana terus je kan tanye ;p


{miss polaris}
oooo blog tudung kak vispera kee, har har har

erm xleh ye? hari tu die private untuk tambahbaik blog die. blum siap lg la kott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...