Thursday, March 31, 2011

abang..... emel



semalam dapat sms dari abang..

"dudu..."


..


..

ngaaaaaaaaaa!!!! :O


dudu tu namaku di alam blog! abang dah tau nama dudu!!! abang dah baca majalah jelita!!! abang dah tau url blog aku!!

oh nooooooooooo!!!!!!! *sume daun pokok jatuh serentak akibat gegaran

menci menci menci!! *sambil pukul bahu kuku


uwaa.. selama ni aku punyelaa rahsiakan url blog aku daripada pengetahuan keluarga espeseli abang..punyelah macam2 cara dia mintak tapi aku xnak bgtau jugak.. *seganlaaa!!!

akhirnyee dalam sekelip mata mereka dah tahu T_T

abang dengan kak shira siap terkekek2 tengok blog aku sama2 kat kilang petang semalam.
note : abang dan kak shira keje di kilang yg sama



to abang : abang janganlaa baca blog kite lagi T_T





semalam dapat emel dari kak niza.. pastu borak panjang.. tertarik dengan tips yg kak niza bagi


"nnt dd kalu tdo, amalkan letak bantal bawah kaki k.. biar tak kembang kaki..

better lagi kalu tido mengiring sebelah kiri..."



hoo menarik.. tapi alamak~ dd suke tido mengiring sebelah kanan, harus tukar ni
hee hee

kui kui


lepas tu kak niza cakap


"kalu dd dah mula beli brg bb -- bulan april ni ada pureen warehouse sales..

then bulan mei ada baby fair kat midvalley.."


ok noted! wah x sangka aku dah menghadapi zaman untuk alert dengan sale barang2 baby.. heeheeee

matangnyee.. pang~







8 comments:

ummihasan said...

welcome dd, selangkah ke alam dewasa..
all the chores lagi banyaksss sangat bakal menyusul, hehe *gelak jahat*..
but still, buat biasa je.. bila masa tiba, kita akan automatik boleh adapt. itulah keistimewaan perempuan yang mendapat kasih sayang yang secukupnya, ahaha..
happy parenting, dd =)
tak sabar nk tengok baby dd.

dd dudu said...

{ummihasan}
hehe tq umu.

xsaba ke. kekekeeee xleh bygkan acuan bb bagaimana.

Subhanallah

Bright Eye said...

Hehe..thot hubby dd tau psl blog dd, rupanya x ek..? BE plak, hubby BE dah tau psl Blog BE.. sebelum dia alik dari keje mesti dia bukak Blog BE.. katanya lucu bila baca BE express feeling dlm Blog..Hehe

dd dudu said...

{be}
be, kuku aka suami adalah moderator blog ni. hek hek

abang tu abang kandung laa ;)

Bright Eye said...

Oooo...misunderstood..Hehe =P

dd dudu said...

{be}
heeeeeeeeeeheeeeeee ;P

aDieyZa said...

lepas ni hari2 la abg dd baca blog dd.. hihihi

kucincomey said...

erkk..
bukan ke tak elok tido mengiring sebelah kiri?

sbb jantung kite letaknye belah kiri.. klu tido ngiring ke kiri, kite macam menghimpit jantung kite.. which means tak elok utk jantung..
penah bace katner ntah.. lupe.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...