Tuesday, March 15, 2011

award kene jawab 7 perkara


dapat award dari rosa... makasih2 ibu chibi chann



As usual there are rules for these just so that this thing can be passed on and on to others.

  • to thank those who awarded me
  • to write 7 and few things about me
  • to award it to others to keep the cycle going
  • to inform those recipient(s)


7 je kan? ok..


1) tak suka gile iklan radio yang pompuan yang jerit sekuat hati "WAK EJIIIIII JANGANNN NYANYIIIIIIIIIIII!!!!"

pangggggggggggggggggg~~~~ bingit laaaaaaaa dengar dalam kereta...

xsukeeeeeeeeee, rasa nak lempang2 jekk walaupun die xde salah dengan

aku



2) x berapa suke sidai baju. hehe. sebab kene berdiri lamaa dan berfikir bila space jemuran x muat... bole?? so selalu tugas menyidai baju adalah kuku yang buat. dengan adanya kuku, space jemuran yang kecil pun bole menampung baju yang banyak.. wahh macam iklan produk jenama kuku pulak

hik2


3) suke borak2 dengan kuku sebelum tidur, cerita pasal itu ini walaupun kuku dah ala2 menguap. hehe. sebelum kawen dulu, kalau gayut dalam tepon selalu kuku tertidur, saba je lah. tapi dah kawen ni, so far ok, xpenah lagi kuku tertidur masa aku bercakap
hee hee kui kui kui


4) suka sarapan makan banyak2. waktu sarapan adalah waktu yang paling ditunggu, hik2.


5) kandunganku dah 8 weeks... wahhhhh cam xcaye je... bb ku sayang, omma sayang kamu ;p


6) huk2 xde masa lagi nak update pasal muni nikah.. nak update kene ada feel.. sok dan lusa lak ada kursus... bilaa laaa

7) dulu kan suke sangat baca blog satu auntie ni, dah jadi idola dah pun... tapi lama2 entry dia macam dah menampakkan perangai sebenar laa (''.) aku dah mula ragu2.... huhu sekarang makin suke baca blog akak lain... saya dah ada idola baru pula, hehe...

so motip eksplen kat sini?? hihi


k dah habes dah.. bye byeee


nak sambung award pada kakyen yang baru buka blog baru. kakyen kene jawab tau 7 perkara pasal diri anda ni, hehe




11 comments:

Afra said...

oh..mcm tau je sapa auntie yg dimaksudkan oled dd.. sebab rasanye dd penah gtau ade sorang auntie ni idola dd... sbb sy pun baca blog dia juga.. but klu btol la kan..

pestisid said...

motif 4 daripada 7 perkara ni sebenanya kandungan YM kite? hahah. ko malas nk pikir eh.

mama glam said...

perkara yang no.7 tu, rasenya org yang sama yang akak dah x brape nk suka kot.. mmg dah nampak perangai sbnr kan? melenting x tentu pasal... tahulah anak dia tu glemer... tapi, mcm dah over pulak... x suke! x suke! (eh! hover pulak si mama glam ni)

dd dudu said...

{afra}
alamak nape afra dan readers lain boleh agak sape? tidakkkkkkkkkk ;p


takut kene saman karang iolsss, terus cari entry tu dan hapuskan bukti. phewww~ hehe

xpe, yg penting dd xsebut nama. hew hew


{pestisid}
hahahah sengettt la ko. kantoi sy borak ngn ko pasal apa hak2


{mama glam}
alamak, dd dah cetuskan kontrobersi ke ni ;p


tapi betullah tu yg akak cakap tu, sama la kot hehe

start rasa ragu2 start kes die salahkan ******** dia padahal terang2 dia salah dalam kes *** tu. masa tu saya mule menggaru dagu.


akak jgn sebut nama tau, hew hew

sy cume luah rasa ragu2 je ni, x niat nak kutuk sesape. kof kof

pestisid said...

eh dd nape ramai plak x suke makcik tu. ingatkan aku ngan kuku je tak suke..tak boleh terima teguran kan...nak kene komen yg elok2 je..kalau x,melenting.

noname said...

eh kenapa tetiba i msuk frame ni? ;p

dd dudu said...

hehe mane de kuku kate x suke... die tengah ragu2 jeee n x berapa je.. pastu x baca blog die dahh

kekekee

pestisid said...

oh okey..i je yg x suke..kuku ragu2..hakhak..ko plak garu2 dagu..

mun-e said...

jadikan lah mak peej sbg idola plak :P aku suka makcik marina monroe ituuuu hehehe

AzreenHafiz said...

hah? alamak..kene sambung eh..ok..ok..smlm tgk2 tp xbaca lg..sibuk tgk pe lg blh wat utk blog sndiri ..wuu wuu hokayy.. thnx dd

dd dudu said...

{pestisid}
hehe btul2


{mune}
ooo yekeee, okie nanti i try bukak dan baca2 hehe


{kakyen}
chaiyuk penambahbaikan blog sendiri :D

haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...