Wednesday, March 2, 2011

wedding my friend, noor khuzaimah



hari ni lambat update entry, bizi siket pagi tadi, berpinar mata ku huk2.

noor khuzaimah atau jaja ni kawan sepermainan dekat rumah, dan kitorang mrsm sama2, matrik pun sama2. keluarga pun memang kenal rapat sangat hihi.

so nak share gambar masa wedding dia hari tu 27/02/2011... gamba2 kredit to Ain, kawannye pada si jaja ni. hari tu send msj facebook mintak kebenaran nak gambar dari Ain, dia benarkan, tq ek ;)


oh ye gambar aku xde tau, entah, sebab rumah dekat sangat kan dengan dewan flat kitorang, main turun tangga pakai baju kurung biasa2, tudung biasa2 pastu muke kusam dan pucat. huhu amik gambar pun terus gamba x ceria hehe.


masa nak dinikahkan :)



suaminya, Abdul Mu'min



hehe cantek sangat pelamin. suke suke




port baik punya aku makan malam nikah tu. sambil makan sambil tengok diorang berarak untuk malam berinai




bersanding di malam berinai :)


okeh hari resepsi pulak... jaja, nak tau x apa aku nak cakap???

LAWA GILERRRR BAJU KO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


nanges jap aku tengok baju minah ni. cantek ok, dress color biru yang sangat1000x cantek di mata aku!!!!
dahlah tuan badannye pun sememangnye dah cantik dan slim tinggi


pandai hang pilih, hihi



lawanye lawanye lawanye!!!



uwaaaaaaa lawanyaaaaa crying



huk huk ni review wedding ke review baju omma dd hee hee




5 comments:

aDieyZa said...

warna baju tu sgt soft.. bila duduk atas pelamin yg wrna putih, terus jadi sgt2222222 cantik.. nampak sweet..

pandai diaorang match colour..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pelamin cantik. tapi kerusi tinggi tu macam tak sesuai. eheeee.

dd dudu said...

{adieyza}
sweettt sangattt

pastu kemah dorang color merah pink, hehe memang dorang sgt menonjol dgn color biru itu

:D

{oshinz}
yekeeee, heehee

aYeNz said...

hmm..style yg cun mcm ni..pernah tgk dkt blog salah sorg taylor yg diusha masa nak wat baju nikah dlu..hmm unaisah azlan utk ptunangan lisha..klu xsilap..tp mb ni bukan dia..mb dia..mb bukan..mb dia

dd dudu said...

{ayenz}
ooo nama unaisah mcm slalu dgr tuk deisgn2.. tp xsure lak jaja amik ngn siapa heheheeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...