Friday, March 25, 2011

pagi2 dah kena tag kat fb



pagi2 datang keje, bukak emel, ada tag di FB pula..


masa ni form 4, masuk JPA 3... ganas sebentar.. motip x amik persatuan yang ayu2 dan lemah lembut sedikit?

gambar ni masa kitorang kena nyanyi/koir tengah2 padang kat bandar Kuantan untuk event JPA 3.. cuaca panas, nyanyi sambil kerut2 dahi..

ahhh x berapa ingat sebenanye memori ni..

kalau rajin carilah mana aku... aku xnak bagitau.. hew hew hew



note : pagi tadi dalam pukul 6 pagi dapat sms dari ateh. "Salam.. Putri 7 sume.. putri ateh telah selamat bersalin malam tadi.. by c-zer.. kwn adam n rayyan dua2 baby girl :D





21 comments:

Ciare Baha said...

sila update ttg gath mlm td ek. update ttg ateh bersalen skali

-cewah, tetiba ayat mcm bos pulak suruh buat itu ini ;))-

Apple Cute said...

hahahhaa dd ko yang duduk depan kiri sekali...hehehe betui x 2x?

noname said...

mak oii~ sapa tu

dd dudu said...

{ciare}
hehe xde amik2 gamba pun smlm, borak2 makan2 jek heeheee

oh yee, nak tambah note laa pasal ateh


{apple cute}
entahhh xtauuuuuuuuuuuuu ;p

dd dudu said...

{noname}
makcik tough

hew2

rosealley said...

eh, kembar ke??ke aku salah paham eh

rosealley said...

haha, susahnyaaa nak cari mane dudu dlm gambar ni!

dd dudu said...

{rosalley}
ha ah laa ros, ateh dapat kembar dua2 girl... bes kan?????

heheeee xyah carik

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

baris depan yg melutut paling hjg sblh kiri(ikut pmbaca view) btol x

Ciare Baha said...

nape ateh xsms aku? nak kecik ati bleh? HAHA

ke ateh da tuka nom aku xtau ek? aku msg da byk kali masa dia pregnant tp 1 tak berjawab

dd dudu said...

{ayenz}
xtauuu ;p

hew hew

{ciare}
num ateh 014- 261....

sama x

ja_on_seven said...

hmmm..aku pun dapat sms yg mengandungi ayat2 yg same seperti dd.. tp sendernye adelah si hana?

adekah hana kerjanye sbgai tukang mengforward?

dd dudu said...

{ja}
yaa, hana laa tu tukang forward, beze sms ateh ngn sms hana adalah 2 minit. hana memang hebat!!!!!!! hahah motip aku??? -simptom banyak keje jadi senget jap-

ja_on_seven said...

hana mmg cmtu bab2 bizibodi mmg cepat..

dd dudu said...

{ja}
betul betulll

hahahaaa

aDieyZa said...

dd dulu join JPA3?? mcm susah nak caya sbb dd nampak berjiwa sgt lembut.. hihihi

dd dudu said...

{adieyza}
omg zana... dd xlembut laaa heeheeeee percayalahhh

klu duduk kat sofa pun kene marah dgn mak sebab duduk secara ganas sampai barang atas sofa balik terpelantun

tih tih

ja_on_seven said...

aDieyza said : "dd dulu join JPA3?? mcm susah nak caya sbb dd nampak berjiwa sgt lembut.. hihihi"

ja said : "hoo mmg laaa NAMPAK je(diulang--> NAMPAK je)berjiwe lembut, tp tak punnnn........."

dd dudu said...

{ja}
motip menambah minyak?

puk2

noname said...

ya.. saya juga sudah nampak... (cry)

dd dudu said...

{noname}
dang dang danggg!! lagi sorang tambah minyakkk

pakcik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...