Friday, March 11, 2011

MARDI, Cameron Highland



kitorang pergi MARDI sebab kakak ofismet kata bunga dan jus kalau kat MARDI harga sangat murah.

pagi2 hari isnin selepas sarapan kitorang terus pergi MARDI ikut direction kat map, lagipun signboard kat cameron merata2, hehe xyah risau.

cuaca pagi tu sangat bes, kitorang sukeeeeeeeee gilerrr.. x hujan tapi sejuk2 yang aahhh breezing gituuuu~ sangat nyamann arr, indah betul rasa bila angin sejuk fresh2 menerpa pipiku, eceeee~~

masuk MARDI rm3 seorang. x ramai orang langsung sebab weekdays dan pagi2 lagi kan... memang bes sangat kitorang kesana kesini berdua2an heheeeheheeeee

pemandangan dalam MARDI tu sendiri sangat cantekkk arrrrr, seronokkk sangatt bergambarrr.... kami bagaikan burung yangg bebassss bertebangannnnnnnnnnn <(^,^)>
<(^-^)>

over x hee hee


soooo secrat garden \(^o^)/

jadi header blog lawa ni hee hee


kalau buat wedding kat sini kan, xyah susah2 carik pelamin, kat sini pun dah bole jadi pelamin kannn kannnnnnnn~~ tolonglahhh setuju dengan sayaa, hehe


owhhhh


My Secret Path ;p



happpyyy sangatttt kat siniiiiii heeeheee







pakcik kuku tengah tengok map MARDI



Gazebo



jom jalan2 dalam MARDI








kesimpulannye kat sini bunga2 dan kaktus adalah murah.. contoh kaktus kat Big Strawberry Farm dia jual rm 5, tapi kat MARDI jual RM3..

kat sini kitorang beli jus strawberry, RM 7 sebotol...

pastu beli bunga dalam pasu yang gantung2 tu nak gantung dekat tempat jemur baju umah kitorang hehe... tapi aku perasan hari2 kuku yang siram bunga tu hee hee


pastu beli bunga orkid dan bunga gantung2 untuk mak. mak suke bunga. hehe


eh dah habes kot entry ni ;p




4 comments:

aDieyZa said...

cantiknya gambar2 dlm MARDI tu.. teruja!!

nanti kalau zana jadi gie cameron, zana lak yg print entry dd.. buat panduan..

dd dudu said...

{adieyza}
haha malu dd print entry dd ;p

zana harus pergi mardi ok! berbaloi2

Queen said...

akak mas api sana..teringin nak pi mardi..tapi sebab pegi dgn kawan..die plak takmoh pi mardi..tensen je..skangrasa menyesal sikit..bleh?..ahahahhaha

dd dudu said...

{queen}
kak nik, honestly klu bukan sbb kakak ofismet yg sajes, mesti sy x rasa nak gi mardi gak kui2 yelahhh mesti bygkan mardi macam errr pusat penyelidikan bla blaaa blaaa

tapi bile dah pegi tu seems macam tmpt paling lawaaa rupenyeee, ehheeeeee hee dahlaa bunga2 murah, syiokk!!


akak gi laa sana lg sekali dgn yabang ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...