Monday, March 28, 2011

makan di pizza milano



ini cite hari ahad semalam, 27 mac...

kuar dengan kuku, ezan, ros dan izuan ke One Utama.. tengok wayang cite Battle Los Angeles, makan piza milano, dan beli barang2 hadiah baby, sebab nak melawat baby2 yang kitorang xlawat lagi... uhuuuuu


tapi entry ni nak tepek gamba makanan jek.. hehe




xnak review pape ;p




ezzan punye



dd punye mushroum soup.. sedappp




nyum2... eh nape waffle die nipis eh??



teruknye aku letak gamba2 makanan tapi x reti nak review apa. nak cakap apa ey. bolelaa.. tapi doh roti keras sedikit kot.. erm ermm tapi aku sangat suke makanan.. suke makannnn... so layan jekk sume, hehe..



balik umah petang2, lepak ngan kuku tengok cd.. sebelum tu beli sebiji buah jambu, sampai rumah aku gigih potong jambu, pastu letak ais byk2...(konon2 nak tiru orang jual jambu tepi jalan)

ah segar giler!!!!


kuku pulak pergi rajin buatkan jus epal hijau letak susu...

aaaaa sedap dan segar gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!



nikmat!





3 comments:

Mama Gee said...

TERLIOOOOOOOOOOOO......

aDieyZa said...

dd buat zana rasa lapar.. hihihihi..

dd, mggu lps zana teringin nak makan jambu.. tp nak jambu yg jual tepi jalan.. tp x jumpa.. ada jual jambu kat shopping complex tp x nak.. hahahaha.. ngada tul la kan..

dd dudu said...

{mama gee}
hehehe kak gee, baru kul 10 ni ;p

{adieyza}
hihiii kite paling suke jambu pakcu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...