Monday, March 14, 2011

jepun


dudu, kuku dan ma tengah tengok Buletin Utama

pastu ma panggil ayah..


ma : "cepat cepatttt tengokkkk ni... tsunami kat jepun"
ayah : "kat manaaa???"
ma : "JEPUNNNNN!!"
ayah : "apaaaa????? kat KEPONGGGG?" *muka cemass


jepun laa yah
hee hee


ok habes kesah ayah.

nak tanye, betul ke kalau ibu ngandung xleh makan kicap?
tanye jee, kot2 pembaca ada pengalaman :)



bye bye


labels blog lama : ayah





11 comments:

aDieyZa said...

hahahahahaha.. comelnya ayh dd!!! zana kalau baca citer ttg ayh dd mesti senyum jer..

Ciare Baha said...

nape xbleh mkn kicap? ni mesti kes takot anak itam ni ;))

dd, aku masa ngandung sokmo masak kicap dgn sup je dd. pastu, mkn pisang goreng cicah dgn sambal kicap. owh sedap wooo

nape ko tiada di majlis muni smlm? xdpt tgk si pregnant dd T__T

dd dudu said...

{adieyza}
heheeee tp yg kepong tu mmg kelaka masa tu


{ciare}
hehehehehehehehe

anak ciare putih merah2, so ok lah ehhh mkn kicap, kui2


ciare, aku mmg xdpt hadir smlm, sbb ada sinoman kat kampung, maaf sbb xmsj korang bgtau, muni pun aku xbgtau, rasa sngt sedih bile nak beritahu, so last2 x beritahu :(

ralatnyee x dpt jumpe ko ngn rayyan, ngn hana yg dah lama xjumpe

Cik Puan Axa said...

hahahhahaha...kelakar la ayah dudu..comel je.. ;)

JIVEBUMZ said...

kicap?
akak bedal jer.. kalo tak da kicap rasa tak lengkap hidup ini :)

Queen said...

ayah dd comel sangat..hahahhaha

nape lak tak leh makan kicap?
mengarut jah...

ignore saje.. kak nik makna je ape nak makan..selagi tak membahayakan kandungan...

kopi pun kak nik minum pe.. =)

dd dudu said...

{cik puan axa}
hai selamat berkenalan, hehee comel2

{jivebums}
yehh akak memang kool hehehehe

suke kicap gak


{kak queen}
klu lah ayah baca blog ni... ;p

huhu klu baca2 gugel2 ada org cakap pasal makan kicap nanti kulit bb jadi gelap, pastu gugel lg ada source kata dlm kicap ada melanin yg akan buat kulit gelap


entah, rasanya dd xyah pk sangat kot. bb kan ikut genetik mak ayah, heheee so xyah pk sgt la ;p

Ogy said...

sentiasa gelak2 bila baca kesah ayah dd ni..

shomel sungguh :)

**adiah dd dh siap letak lam kereta...tggl nk pi nganto je..adoyai..berkurun...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahahaha.. funny oh ayah sis. adoi!

rosealley said...

memangla terkejut ayah ko kalo kat kepong, huhu

btway, ada award utk ko kat blog, nanti amik eh

dd dudu said...

{kak ogy}

shomel ayah, shomel2 hehe

yekeee kakk, wahhh tersipu2 jap, hehehe


{oshinz d senorita}
hehe ;p


{rosealley}
tu ar sbb tu ayah cemas giler.

okehhhh makasihh uolss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...