Thursday, March 10, 2011

kembali


makcik kepenatan dalam gambar ni, kui kui


Salam sumee :)

3 hari bercuti, baru hari ni bekerja.
nak setelkan hal2 penting dulu di ofis, nanti saya update lagi ey,
nak cerita pasal pertunangan my friend, cite pasal cameron highland, dan cite pasal my pregnancy yang dah 7 weeks, hehe.

sementara tu layan laa lagu Sumpah mati ni dulu eh.
lagu ni aku pertama kali dengar masa kat Bandung tahun lepas dalam keta jefry. jefry pasang lagu ni, dia kate kumpulan 5 minutes yang nyanyi. 5 minutes ni nyanyi sume lagu die 5 minit jek ;p

masa pertama kali dengar lagu ni terus suke. kesimpulannye sume lagu yang radio putarkan masa aku kat Bandung sume aku sukeeee, sooo soft listening. suke suke

then masa balik malaysia, kuku donlod lagu ni pasang dalam keta, suke ah.





Sumpah mati aku cinta~
Cinta kepadamu hanya dirimu..
Sungguh ku bisa gila bila tanpamu
..






2 comments:

aDieyZa said...

cepat upload gamabr & entry ttg percutian tu yer..

zana dah review jugak percutian zana.. tp percutian dd mesti lg best sebab dd gie cuti lama.. hihihi..

dd dudu said...

{adieyza}
okieee InsyaAllah

dah baca dah entry zana, nice ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...