Saturday, March 19, 2011

pernikahan muni dan rizal 12 mac 2011



masa muni mule2 kenal dengan rizal, aku folo jugaklaa cerita diorang ni, hehe dan sekarang mereka sudah selamat menjadi suami isteri daa ^_^

tahniah korang, tahniah2 :D

nah nak share gamba pernikahan muni.

aku pergi umah muni kul 4 petang bersama kuku dan ma. kat umah muni, jumpe kak yen yang berseri2 muka xde jerawat. hehe


sampai2 umah muni amik gamba pelamin dulu. hew

sweet putih + hijau, pastu ade touch bunga pink2 siket. cantek di mata aku =)
kerusi tu pun cantek hehe



tengok muni kene makeup



aku x senonoh ke amik gamba muni tengah nak pakai stokin?
hee hee
tapi sebab mune comel masa ni so nak amik jugak.



asalnye muni x senyum jek. xtau laa apa yang die duk fikirkan, hehe paham2 laa orang nak nikah ;p

last2 kawan2 dia suh die ceria siket, gedik2 siket

haaa baru lah smile2 ceria, hik




kakyen yang amik gamba ni masa muni duduk sementara nak dinikahkan




nampak x kuku dan hafiz? hehe


nway masa akad nikah tu, aku x amik gambar pun sebab aku tengah rasa x ok. bukan rasa loya, tapi mual2 gitu. so duk bunyi laa kat mak aku, cakap aku nak keluar aku nak keluar :'o


naseb baik muni ada letak gamba2 kat blog dia, leh la aku layan gambar nikah dia. korang kalau nak tengok klik sini


dah habes nikah, muni dan rizal pun datang salam2 kitorang.. muni pasan x aku duduk je? x bangun2 hehe... hormon ibu hamil kot, selalu rasa serba x kena.. hihi


tapi sempat bergambar dengan along muni :p

sebelum along muni bersalin, hehe


yang ketaranya, selepas akad nikah selesai, obvious gilerrrrrr muke muni hepi gile hee hee
seronok ye kawen muni hee hee haha




dari kiri - ma, kuku, rizal, muni dan dd
(tudung kuning adalah ihsan dari ezan dan ros, hehe, xsempat nak cari tudung)


sepatutnye kene pakai baju pink hari tu, tapi aku xde baju pink terbaru. nak beli tapi fikir nanti perut besar x pakai baju kurung pulak. sori munniiiiii, rasa bersalah gak, sob sob.


hafiz-husband-kakyen, mak muni, rizal, muni dan kakyen



hantaran muni color hijau, hantaran dari rizal color purple.



makan timeee...... hehe makan nasi putih berlauk

si muni panggil kitorang duduk sebelah die, hehe
untung xyah beratur amik lauk ;P tapi segan gak. hee



masa rizal dan keluarga nak balik.



masa kawen pun tetap bergosip ok hee hee




hehe 3 puan. inai dd yang paling dah nak habes, tinggal ciput jek hujung2... inai muni paling baru, inai kakyen lak sedang2.. heeeheeeee



sekian pernikahan muni..

keesokannye masa persandingan muni, aku xdapat datang... tapi xtau nak cakap camne kat muni sebab aku sendiri sedih nak cakap... cume gitau perkara sebenar dengan along muni dan kakyen je....
xdapat datang sebab ada kenduri family gak... sepanjang hari muram yang xdapat nak cover..

lepas tu tup2 masa petang dapat msj dari muni...

"dd xdapat datang yee.. tapi xbagitau aku sebab takut aku sedih ek.. xpe aku faham, bla bla"

terus bergenang mata akucrying

sedih..
tapi xkan nak suruh muni buat kenduri lagi sekali kot hee hee


hehe ciare ada review pasal wedding muni. klik laa blog ciare

bye byeeeee



last but not least... Selamat Hari Berkahwin muni dan rizal..

heeee hee tiru ayat lina ;p lina, tumpang lalu. haha






4 comments:

aDieyZa said...

be4 akad nikah muka memang ketat jer.. sebab risau.. mcm2 dok fikir kat kepala ni.. lepas tu over giler punya gabra.. lepas akad nikah, senyum xhenti2.. orang xcakap apa pun kita tetap nak senyum.. hihihi..

perasaan yg sungguh indah!!

dd dudu said...

{adieyza}
hehehee tul2

mun-e said...

hihihi kepuk kepuk

-live dr penang ;P-

dd dudu said...

{mune}
kepuk kepukkkk

-live dari ukm bangi-

haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...