Monday, March 28, 2011

featured in majalah JELITA april 2011



;p

nanti kite cerite2 lagi eh :)




43 comments:

aDieyZa said...

zana teruja!!!! zana over teruja bila tgk entry ni.. x sabar nak beli majalah ni.. dd famous ok!! bangga zana kenal dd even x pernah jumpa dd.. teruja!!!

zana tumpang happy sbb dd masuk majalah!!

lina said...

featured uols..kerlas dd :)

dd dudu said...

{adieyza}
zana zanaa, dd xfemes laa.. hehe follower blog ni pun xsampai 100 ;p kekeke

follower pun jadi kawan2 gak hehe

tq zana, zana nak beli ke?? jelita bulan ni isu kawen2... hehe


{lina}
nama ko pun ada dalam story tu.. kerlass lina~

ummihasan said...

fuiyoo.. cayalah dd..
tahniah yek =)

Eikyn said...

ooo..patutla post before this ade sesi fotography di rumah yer..upenyer utk ini..wah!

dd dudu said...

{ummihasan}
alaaa umuu cite pasal masa kite nak kawen dulu je, hehee

segan gak ni


{eikyn}
wahh terenyee!
betul laa tu, hehehehe

marinahunny said...

waaaaahh glamer la pasni...

Apple Cute said...

wah...dd...kene beli ni...pastu nak mintak autograph...kuikuikui

ja_on_seven said...

gile ahh...

da jd public figure ar..

dd dudu said...

{kak marina}
glemer ke kak, uhuk2 xtaulaa kak marina

{apple cute}
motip nak otograp aku?
hehe

{ja on seven}
alaa jaa, aku nak jadik public phone jek.. wuuu

sue ^^, said...

wah..femes ar dd skg..keluaran bulan bile ni..nk carik jgk..

mun-e said...

fewittttt haha

lina said...

salam dd - wah masuk majalah jelita ....usih best nya...lagi pun mmg cantik pun mmg layak masuk pun suke tengok kan...lama tak beli majalah ni....boleh gak beli sbb pernah kenal ngeh...ngeh

ja_on_seven said...

mane ade public phone yg ade banyak lemak tersembunyi..

noname said...

ja : XD shih-shih-shih XD

Cik Seni said...

hepi sangat untuk ko...sweet je tengok gambar ko dgn keri tu.(^,^)

lepas baca terus simpan dalam kotak sebab nak buat koleksi peribadi...hik. :p

tetibe rasa seronok sebab nama aku & lina ada dalam artikel tu...hehe... :)


***abg aku pelik aku beli majalah tu sebab dia ingat aku nak kawen dah, sebab cerita dalam majalah jelita tu kan pasal kawen...hok2..

dd dudu said...

{sue}
keluaran bulan april tp da kuar skg.. kat depan cover die kilafairy yang anak rohana jalil tu.. hehe isu perkahwinan ar bulan ni


{mune}
hai mony ;n


{kak lina}
apa yg cantek kak ;p

kof kof kof

hehe akak pembaca jelita ye ;)



{ja}
kooooooooooooooooo


{noname}
motip sokong pihak lawan?

ja_on_seven said...

{no name} hah? skang ko pun da tau ke? tu laaa dari dulu lg aku da ckp psl lemak2 tersebut tp ko tak caye..

Web said...
This comment has been removed by the author.
pestisid said...

haha selamat dah ko..aritu kecoh je duk risau2 kan...buang masa sehari ko risau ,tau..baik ko tido masa tu dari risau2 kihkih..

dd dudu said...

{cik seni}
yekeeeeeeeeeeeeeeee seniiiiiiiiiiii

hahahaaaa terus kontrobesi sebab ko beli majalah yang sedang isu perkahwinan :D

kelakanyeeeee anggapan abg ko :D


kann... detail kak penulis tulis, siap ada nama pengapit, hehe


ko simpan dalam kotak ye?

aku xsimpan2 lg.. masih merata2 ekekeke skg dalam beg balik kampung


{ja}
elee ko pun ada lemak tersembunyi ;p ;p ;p


{web}
siapakah ini? wewe eh? ko salah eja wewe jadi web eh?

dd dudu said...

{pestisid}
oooo lisa rupenye..

kann.... motip riso takut kene saman? klu tau sy tido daa heheheee

ja_on_seven said...

aku takpe..lemak aku tak masuk majalah..hik hik hik

Bright Eye said...

Congrates dd.. Nnt jadi frontcover majalah baby lak ye.. Anak & ibu.. hehe

pestisid said...

jaa motip x abis lagi isu lemak? hakhak

ja_on_seven said...
This comment has been removed by the author.
veesakura said...

dd yang da glemer: i kene mintak autograph ni. hehehehe

ja_on_seven said...

{lisa} ok ok..

alter system kill 'lemak' session;

ryani said...

mak oiii glemer la omma dd pasni...hehehe...bby pun terkena tempias glemer...nanti tunjuk kat ayah tau..mesti ayah buat muka comel terkejut tgk dd dlm majalag =P

dd dudu said...

{ja}
puk. lemak aku pun xmasuk majalah. kan gamba tu cut sampai atas perut ;p seb baik xnampak sgt, hew hew hew


motip lemak?


{bright eye}
hhee xde pe laa BE.. cite pasal persiapan je dalam mag tu ;p


{lisa}
motip juga ja x abes2 ngn isu lemak?

haha


{veesakura}
mane de glemer ;p


{ja}
ko tgh buat koding ke ja


{kak ryani}
mane de glemer kak ;p

dah tunjuk kat ayah da. ayah gelak terbahak2.. xtau kenapa

kof kof

faizah said...

waaahhhh dd masuk majalah laaaa... kena beli ni ;p

dd dudu said...

{faizah}
heheheeeeee beli beli ;p

tp cite dd tu cite yg kaklong dah baca da dalam blog lama dd, hehe

Ezzan Yusop said...

wahhhh terujaaanyaaa!!! tengok gambar ezzan masuk majalah ;p

dd dudu said...

{ezzan}
hehe dua2 gamba ezan kan... clap clap clapp tepuk tgn

Anny Fazweeza said...
This comment has been removed by the author.
AnneWeeza said...

waaaaaa ;)

teruja2.... ;) glamor uuu ;)
hehehe

nurul azida ahmad said...

mantap la dd! gud gud!

mzhany said...

dd, cepatla cite...ce cite ce cite;)

dd dudu said...

{anneweeza}
anne, selamat pengantin baru :D

hee mane de glemer ;p


{zida}
huk huk ruangan kecik2 je zida, hehee leh x ckp camtu


{mzhany}
hehe japp, kene dpt kelulusan kuku dulu jap, keke

Ciare Baha said...

tetiba nak feeling2 ada kawan artis glamour youuuuuuuu :D

dd, time aku onleave smlm la jgk ko nak wat entry ni. tak pasal2 aku jd org ke 40 yg komen :((


tetiba ;p

dd dudu said...

{ciare}
oooo ko cuti kee smlm heehee

motip berkira pasal komentar ke berapa? ;p

nuhan said...

wahhhh dd nak p beli ni!! tiba2 rasa teruja. padahal hanum ni jenis yg susah gila nak beli majalah. kalau novel ye cepat je beli..kuikuikui.

xpelah isu perkahwinan pun xpelah kunon2 wat rujukan masa2 hadapan...heuheuheu..

congrats dd dah pregnant!! :)

**slalu jd silent reader je. tapi sebab entry ni semangat pulak nak komen.hihi

dd dudu said...

{nuhan}
waaaa lama xnampak nuhannn


heew hewww beli laa belii laa, byk idea menarik dalam tu tntang kawen :D

ngeee

anum, thanx ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...