Friday, March 11, 2011

seronoknye dapat makan tomyam


semalam teringgginnnn sangatt makan tomyammm.... oh lately ni kalau pegi makan2 order kat kedai memang selalu order tomyam, termasuklaa kat Cameron Highland tu hah... sejuk2 makan tomyamm panas mesti bes kannnn.. tp bila order, asyikkkk rasa failed jek kat tekak aku ni haaa... selalu tomyam kedai buat aku rasa frust, ada je yang x kena laahhh, xsedap, x umphh, kurang rasa bla blaa...



paling suke adalah tomyam mak sendiri.... uhhhhhhhhh konfem bersila lamaaa gilerrr makan tomyammm... dahlaa pedasss meletuppp ma buat, udang besar2, slurpppppppp, sakit perut pun xpe hehehee


so semalam nak jugak makan tomyam, tp x mo kedai punyeee, then balik keje smlm singgah kedai pasar basah kat bangi, beli bahan2..


baliikkkkk, makan jagung madu Cameron jap yang kuku rebus, lepas tuuuu teruss masak tomyam.. alaa ikut resipi yang mak punyee... campak2 tu campak2 ni...

siap siap siapp!!


puas hati dapat makan tomyam sendiri hehe.
rasa dia biasa2 je kot. tapi aku suke lah :D

walaupun macam kurang masam, xpe, layan jekkk, lagipunnn aku xdelaaa suke tomyam yang masam2 sangat. suke biasa2 je tp cukup rasa. hehe


gembiranya lahhhhh hatiiiii.
balik ni nak makan tomyam lagiii big grin


semalam masa hirup2 tomyam, cakap kat kuku, bole x nak balik rumah tengahri rehat jumaat sebab nak makan tomyam kat umah.

kuku cakap x bole hee hee
dia kata kalau rumah kat bangi xpe jugak, ini kat putrajaya, banyak makan masa perjalanan pergi balik.

elleeee takut kite tertidur di rumah dan balik ofis lewat2 laa tu ;p






5 comments:

aDieyZa said...

wah, dd masak tom yam la.. mesti sedap.. zana dah lama x masak tom yam.. bila nampak tom yam dd terus rasa nak masak tom yam pulak..hihi

iedayah said...

wa...nk ckit blh?hehehe

rosealley said...

letakla resepi dud!nak try nih

dd dudu said...

{adieyza}
hehe tomyam dd biasa2 je. cukuplaa tuk melegakan tekak yg nak sgt mkn tomyam, hehe

bukan mengidam tau ;p dd dari zaman single2 dulu kuat teringin tu ini keke

{iedayah}
iedayahh lama xnampak awak ;)

hehe


{rosealley}
xnak aku malu ahhh ;p
masaknye pun biasa2 ajee, segan aku nak write resipi kat blog, haha

kof kof

dd dudu said...

{rosealley}
rosaaa, klu sms bole laaa ;p hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...