Wednesday, March 30, 2011

ayah gelak jek



kat chatbox tepi blog....

ryani: "dd wat la entry dd tunjuk majalah jelita kat ayah then ayah ketawa terbahak2 tu...nak tau sgt..mesti comel je ayah ms ketawa terbahak2 tu =D "

dd balas..

dd dudu: "kak ryani, wahh begitu ke. tp masalahnye ayah ketawa je kak. xde dialog. cane nak wat entry ni. kof kof"




betul, ayah ketawa jek. camne nak buat entry ni? heehee

masa tu kuku balik dari kedai. dia bawak balik jelita.

pastu pada masa yang sama aku x pernah bgtau ma pasal aku masuk jelita tau.. memang x bgtau orang sangat pun, biar laa keluar dulu kan baru nak bgtau orang. itupun kuku x kasi bgtau orang walaupun dah keluar sebenanye tau. tapi motip isteri dia pegi publish kat blog? eksaited ke? kof kof kof

pastu bile kitorang tunjuk muke sendiri dalam jelita tu kat ma, ma pun over eksaited la kan.. terus panggil ayah..

ma tunjuk gambar kitorang dalam jelita tu, pada ayah..

pastu ayah ketawa terbahak2..

motip ketawa terbahak2?

ketawa je x cakap apa2. kelaka sangat kot muke aku n kuku dalam gambar tu. kuf kuf kuf






bila dah abes ketawa.. ayah tanya ma. "kenapa muka dia olang ada dalam itu?"

tapi ma x jawab
rolling on the floor


saba je lah.


pastu semalam, ma cite.. masa aku gi keje, ayah sepanjang hari duk tanya ma kenapa diana dan khairi masuk majalah
hee hee
satu keje mak aku kene terangkan blog itu apa hee hee





14 comments:

Apple Cute said...

wahahahaha aku pon gelak je la...alamak jelita da kuar ek...nak beli le...hehehe ~

dd dudu said...

{apple cute}

yuyu, lama x jumpe ko. hehe

ryani said...

hehehe comelnyeeee ^__^ gelak je akak baca...mesti ma pening nak explain kt ayah knp korang ada dalam majalah tu kan??

dd dudu said...

{kak ryani}
ha ahhh susah plak tu nak eksplen, hehehe

pastu ayah lupe. tanya balik. kuikui saba je la ma

ryani said...

sekali tetibe ayah cakap,"diana, saya pun mahu ada blog.buatkan saya satu" hahaha mesti follower ayah lagi ramai..motip???

dd dudu said...

{kak ryani}
hehe ayah x reti baca/tulis rumi.

blog bahasa mandarin bole? ada org nak folo x?

kui kui

ryani said...

hahah kena repeat class mandarin masa kt uitm dulu la...

dd dudu said...

{kak ryani}
nampaknye anak sendiri pun kene masuk kelas balik la. nanti xtau ayah dia tulis apa kat blog kui kui..


so apa nama blog ayah saya? xleh bayangkan :'O

dd dudu said...

rina kata... "BLOG SAYA maa.."


nak gelakkkkk :'O

lina said...

dd akak pulak yg gelak...ayat ayah dd kenapa masuk majalah.....:)

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

tang yg ni..

bila dah abes ketawa.. ayah tanya ma. "kenapa muka dia olang ada dalam itu?"

SANGAT LAWAKKK..haha..tsembur air kyen minum..wuuu
rupanya ayah xfhm nape dd n keri masuk majalah..adehh..pastu..nape ayh ketawa?

dd dudu said...

{kak lina}
hehe begitulah ;p

{kakyen}

ayah gelak sebab muke kitorang kelaka kot pada pandangan dia T_T

kakyen jgn nnages... pok pok tepuk bahu

Mama Gee said...

akak pun jenuh nk expalin kat mak ari tu blog tu apa..fb tu apa...alahaii...hik2..

aDieyZa said...

hihihihi.. comel betul ayh dd.. cerita ttg ayah dd memang zana suka baca..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...