Monday, March 28, 2011

ke kenduri ais dan melawat bb niya



Salam hari isnin sumeee ;)

26 mac hari tu aku dan kuku ke temerloh, ke kenduri kawen kawan ku, ais :D

tema adalah color kuning


makanan yang dihidangkan sedapppppp, ayam masak merah leh ratah2



pelamin sentuhan putih + kuning




kuku dah botak balik, wuuuuu



ais~ comelnye pakai baju pengantin, hehe.



untuk mengimbau kembali memori lama, nah letak gambar lama2...
ais ni kawan mrsm ku, berkawan sejak form 4, pastu dah habes belajar pun.. masih contact.. ais selalu jadi kawan pertama yang wish besdayku ;) lepas tu dia belajar kat uniten, aku kat upm, penah je lepak bilik uniten die, die lepak bilik upmku. penah juga bermalam di umah parents ku.
memang baik sangat dengan dia dulu... selalu luah perasaan bersama2 dulu... tapi lama2 bila masing2 dah keja, erm dah agak jauh siket... sekarang baru aku macam zhaass!!!!!!!!! terkenang segalanyaa...


ais... i miss u so muchhhh


masa reunion tahun.... xingat ;p


masa kenduri cimas




ais, aku doakan ko semoga berbahagia selalu yeee, ikhlas dari sahabatmu ^^

ko memang sahabat yang baik, akan ku ingat sampai bebila :)




selepas pulang dari termeloh, kitorang singgah umah kopok mony.. nak melawat bb niya dan maknye..

masa sampai2 umah muni, muni xde.. tp aku memang tau sebab dia tengah beli perabot2 dengan rizal..

pastu mak muni cakap "muni xde.."

hehe saya bukan nak melawat muni cikk, saya nak melawat kakak muni hee hee


;p


bb niya tido jeee masa aku datang tu... xpe, aku usik2 jugak kulit nye yang halus tu.. comel nyeeeeeeee bb niyaaaa~~



ni maknye

bagi aku, along muni seorang yang kuat, luar dan dalam :)


ok along muni juga berjaya buat muke aku kerut2 semasa mendengar pengalaman bersalin secara c-zer..

uhuk2


thanx along muni banyak bagi tips hamil espeseli tang yang aku duk riso s*luk2 tu, haha sengall

along muni rilek je cakap.. "dd x sakit laa... bila dah sampai masa tu.. laluan tu memang dah terbuka, bukan akan rasa tangan tu paksa2 masuk.. tp memang dia akan terbuka dan mudahkan masuk kalau dd rilekkan kaki je"


heheeee hapuskan omma dd yang psiko ;P

ok x riso dan xkan membayangkan dah.






4 comments:

aDieyZa said...

bab seluk2 memang menakutkan kan.. zana kalau dengar bab tu mesti rasa "oh, takutnyer!!!!!!"

zana akan doakan dd & baby sihat selalu yer.. pengalaman berharga yg x semua orang mampu dapat so dd hargai saat2 ni k..

dd dudu said...

{zana}
zana, terima kasey sebab doakan dd dan bb :)

InsyaAllah. terharu sgt

Anonymous said...

kenangannya pic tu...bila tgk pic kwn2 mrsm kawen,br perasan yg org hanya pernah hadir wedding syahda jer..hukhuk...korang,sori sangat2 sebab x ada kesempatan hadir hari bahagia korang n tgk korang pki baju pengantin terutama DD..(tetiba sebak n rasa bersalah...hukhuk)

-husna-

dd dudu said...

{husna}
husna jgn sebak dan sedih ye,,

husna xdpt pegi pun bukan sengaja kan. sume ada sebab.. xpe xpee jgn sedey tauuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...