Monday, March 21, 2011

operation love



x seleranye nak update blog.. bole x cakap camtu? huk2 x selera xselera....

tapi nak update gak..

nak cite, sekarang kat umah aku layan cite jepun tajuk Operation Love.. kuku laa yang bukak sebagai hiburan aku.... tapi bole x nak cakap, besnyeee cite tuuuuuuuuuuuu.... lain dari yang lain.. sukeenyeeeeeeeeeee

cite pasal hero tu kembali ke zaman lepas untuk betulkan balik hubungan dia dengan orang yang dia cintai... wahh cite ni dah macam ala2 doraemon punye mesin angkasa lepas, kejap bole balik zaman lepas, kejap bole balik zaman sekarang.. hehe

banyak je takdir yang boleh diubah dalam cite ni, tapi hero ni jenis baik hati, itu yang jadikan aku makin suke cite ni..

suke gang ni.. ;)

tapi kan.... kuku kannn crying satu hari dia bukak 1 episode je crying cd dengan remote dia yang pegang crying sangat terdera perasaan ini okayy bila nak tau kesinambungan crying penat buat muke seposen crying die takut aku x siapkan keje aku la tu, kamis ni nak anta keje tu, uwaaaaa crying

1 hari 1 episod, sekarang dah episod 5, 10 hari lagi baru bole abessss crying



macam masa bujang dulu, aku tgk cd desperate housewives sampai x tidur x siapkan keje, buruk perangai hee hee






7 comments:

noname said...

so.. am i good or bad? ;n

dd dudu said...

{noname}
bad sebab cakap orang curik2 tgk cd tu masa die kuar umah ;n

noname said...

hahahahha ;D

pestisid said...

kuku bad..tetibe kan. sokong dd. mmg dah lama dendam ngan kuku pon. eh tetibe aku mcm dendam2 kan. hahahhaa. kidding~

noname said...

pestisid.. eh pehal?

dd dudu said...

tih tih tih

pestisid said...

kof kof

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...