Monday, March 21, 2011

selamat bertandang kawan2 ku



sabtu hari tu, dapat mms dari muni dalam pukul 11 pagi macam tu..

"dd aku nak pergi bertandang dah... tata"



ok, tata muniiii hee hee terkejut aku yang sedang dekat rumah masa tu duduk2 menatap laptop, haha..

terus kedepankan henset tu rapat ke mataku nak tgk bebetul
..


nice purple muni! lawa.. makasih sebab sempat mms ^_^



tadi pulak lina tag gambar2 tandang dia dari pic fb makcik dia yang private

hahaa lawanyaa kelabu linaaa
mesti lina puas hati sangatt



comel jek linaa atas pelamin comel.
kasut gavy tu masuk sangat dengan baju kelabu die, hihi



muni dan lina, bes x bertandang? hehe
sori ek, dd dan keri xdapat nak datang ke dua2 bertandang.. =)







12 comments:

aDieyZa said...

baju murni warna purple mmg sangat cantik.. purple memang cantik la.. suka!!

pelamin lina sweet sbb banyak bunga.. suka2!!!

dua2 gambar zana suka!! cantik!!

Ciare Baha said...

bestnyaaa pakai baju kawen! *tetiba sgt mama ciare ni*. anniversary tahun ni rasa nak sewa baju pengantin lar ;))

omma dd, sihat x? ada loya2 x? kalo xde, ko sgt bertuah! :)

omma dd, aku rasa ko akan dapat baby girl ;p

dd dudu said...

{adieyza}
suke jugak suke2

sayang nyee dd tiada di dua2 tmpt kejadian T_T

{ciare baha}
ko nak sewa baju pengantin masa eniversery? kerlas ciare, pastu wat outdoor eh

omma ciare, omma dd sehat2... xde loya2 muntah2.. tp slalu rasa x sedap, xselesa... cane tah nak cakap... xselera pun ada, tp bile makan selera je sebenanye.. tp dah x cam dulu laaaa, dulu aktif bile amik lauk, nasi jadik segunung... sekang tgk lauk2 rasa mual2 je huhu


yekee, ko cam omma lisa, bygkan aku dpt bb girl.. wahhh suke jekk

ja_on_seven said...

aku bayangkan ommakdidi dapat kembar boy ngan girl.. haaa baru besss..

dd dudu said...

{ja on seven}

motip ommakdidi? x korea dah, hak2

heheee kurus terus aku ngn keri klu dpt kembar sepasang

hew2

sebut pasal kembar, tingatlak pada ateh yg menunggu masa tu

ja_on_seven said...

hehe nnt kalo balik kg olak lempit panggil ape? mbokdidi ke? hee..

dd dudu said...

{ja}
okasan kot, hehehee

pang diri sendiri~

pestisid said...

nak tiru jaa nak tiru jaa..ommakdidi..
hahaha
ommakdidi ko mane, ym x reply. ko tetido lagi ek. simptom kite sama, tp aku kuat je makan. hahaha sbb tu la dah naik 12kilos..yaaaaaaaaaaay..kegergasian..

dd dudu said...

{pestisid}
motip ommakdidi? terus kampung okehh

hehe sy kuar laa masa tu, motip ingat sy asik tertido je klu xbalas ym?? puk pukkk ;p

alaa xnak 12kg... xnak xnakkkkkkkkk

;O

ja_on_seven said...

(gelak sorok-sorok belakang cpu..)

Ciare Baha said...

yelah, ape kabar ateh di sana ye. tetiba jadi mcm ruangan chat pulak. ommakdidi, ommakja, ommak liesa..hehe comel ;p

dd dudu said...

{ja}
ja muat ke ;p

larikk larikkk

{ciare}
ommak ciare ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...