Wednesday, March 16, 2011

hai hai bye bye



taip laju2 entry ini sambil siapkan Rajah Fungsi Bersilang (skema x chart dalam bahasa melayu), sambil ym dengan lisa. multitask habes..

nak masak pe ey malam ni?? tadi macam dah decide nak masak spageti je, tapi sempat lagi kalau nak tukar menu hehehehe... ke nak masak sweet sour ikan bawal eh? pastu tumis sayur, ok gak..

tadi kat ym lisa ajar aku cane nak buat kailan ikan masin.. keh keh tapi kat umah xde penah ada ikan masin laa pulakk... kailan ikan kembung bole x lisa? kof kof kof


semalam kan kitorang makan simpel je... aku buat sup bodo2.. pastu goreng kentang+bilis+bawang, pastu kuku lak buat telur dadar inovasi letak ayam cincang, haha sedappp... bes tauuu makan simpel2 cam ni panas2.. lepas dinner, kuku bukak cite jepun, tajuk The Handsome Suit.. hahaha kelaka giler... tapi bes cite tu... pasal laki x hensem lepas pakai suit tu teru jadi hensem, hidupnya berubah.. suke suke cite tu sebab laki tu baik hati.. heroin pun comel.. lepas abes cerita tu, bukak tv8 layan Desperate Housewives.. sukenyeeee


oh ye nak tanya laa pada kawan2... orang ngandung leh pergi SPA x? facial? takut ada apa2 alat yang effect pada ibu hamil?? huhu akan ada bridal shower my fren nak kawen nanti, dan idea nyee mau pergi spa ramai2... tu yang berfikir tu bole x ek..


okiee nak publish dah, pastu nak ym lisa cakap nak balik pastu nak tutup pc dah, pastu kemas henbeg (meja xyah kemas hehe), pastu nak dekatkan kerusi dengan meja, pastu nak jalan kanan kiri kanan kiri, pstu nak logout keluar bekerja, pastu nak jalan ke kereta.. pastu alamak hujan pata balik amik payung
motip? pastu nak bukak kereta, pastu nak drive kereta, pastu dah sampai umah nak parking kereta, pastu nak jalan ke lif, pastu nak naik lif ke tingkat 13, pastu masuk rumah pastu salam kuku pastu mengeluh penat...

merapu dah aku..

byeeeeeeeee





9 comments:

w a w a said...

nape aku mula2 baca SPA as S.P.A?? trtnya2 aku nape dd tk leh g S.P.A...2minit kemudian br aku sedar diri..oohhhh spa~ *virus blur yang tk prnh abes aku nih ;p

aDieyZa said...

dd, makan simple2 dengan nasi panas adalah terbaik!! asyik makan ikan, ayam, sotong, udang, daging jer pun muak jugak kan.. sesekali simple trs rasa sedappppp..

iedayah said...

igtkn spa mtk koje.bc hbis bru fhm tuk kecntikan..hahaha..btw,i pn slu pening nk msk ap stiap kli blk keja dear

dd dudu said...

{wawa}
aik laaa yekeeeee, aku dah menimbulkan salah paham hihihi

motip xleh g s.p.a? ;p

{adieyza}
ha ahhhhh zana, sometimes less is more :D


{iedayah}
laaaaaa kite betul2 dah timbulkan salah paham plak ;P

sama2 laa kite pening hehe

Ciare Baha said...

mcm penah baca pregnant lady xbleh wat facial2 sbb dikhuatiri ada unsur2 chemical merbahaya since antibodi sgt low skrg (sbb ko kongsi antibodi dgn baby)

reflexology pon xbleh tawwww. hanya betol2 pakar yg bleh buat.

tp kalo ko nak jgk wat facial make sure org wat tu tau ko pregnant n tanya dia apa implicationnya.

one more, aku khuatir kalo wat facial yg korek2 tu muka ko btambah worse sbb now hormon x stabil.silap2 jd parut beso pulak.

hmm, takot x dgr advice aku? muehehehe

dd dudu said...

{ciare}
takutnyee yang part parut besar2 tu.. keke motip yg tu paling ditakuti?


ciareeee makasihhhhh untuk info muuuu

sangat bergunaaaa

mmuahx2

Queen said...

makan lauksimple2 lagi sedap..bertambah2 kadang tu berbanding lauk bersusah payah..hahha

dd dudu said...

{kak queen}
yaa betoll hehe

Ciare Baha said...

sama2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...